В живота на всеки човек се случва да има кризи.

...
В живота на всеки човек се случва да има кризи.
Коментари Харесай

Ето как всеки зодиакален знак се справя в моменти на криза

В живота на всеки човек се случва да има рецесии. Независимо дали става въпрос за персоналните връзки, връзките или работата, не е значимо какво ни се случва, а по какъв начин се оправяме в тези моменти. От нас зависи дали ще задълбочим казуса или ще излезем от него по най-бързия вероятен метод. Оказва се, че зодията също има роля във всичко това. Как реагираме в моменти на рецесия значително зависи от зодиакалния ни знак. Ето по какъв начин другите зодии реагират. Знаейки това за своята зодия, може да се научите да овладявате казуса доста по-лесно и даже да измененията личния си темперамент и метода, по който гледате на нещата.
Овен: 21 март - 19 април
Те се нервират. Те хвърлят каквото намерят. Казват неща, които не мислят. Те работят като цялостни идиоти, тъй като не са сигурни къде да насочат гнева, който ги изяжда от вътре.
Телец: 20 април - 20 май
Те се изолират. Те анулират проекти с другари. Те стават тихи. Те изчезват и карат всичките им близки да се тормозят за душевното и физическото им здраве.
Близнаци: 21 май - 20 юни
Те стартират да пият повече. Те стопират да се хранят вярно. Те падат духом. Те престават да се грижат за себе си, тъй като не виждат смисъл във всичко това.
Рак: 21 юни - 22 юли
Те носят същите облекла с дни. Те заобикалят да дават отговор на телефона и да отварят вратата. Прекарват по-голямата част от времето си, като гледат телевизия, играят видео игри и четат книги, с цел да не се оправят с проблемите си.
Лъв: 23 юли - 22 август
Те прекарват повече време онлайн. Те разгласяват повече в обществените мрежи. Те се пробват да компенсират, като демонстрират, че ли имат страховит живот, тъй че никой да не разбере, че те скрито се разпадат от вътрешната страна.
Дева: 23 август - 22 септември
Пият повече кафе. Те работят повече часове. Те прекарват по-малко време вкъщи. Те се пробват да отвлекат вниманието си от проблемите си, като се съсредоточат върху кариерата си. Това им оказва помощ да избягат от казуса и да се концентрират върху нещо, което могат да управляват.
Везни: 23 септември - 22 октомври
Те стартират да лъжат. Те се преструват, че са добре. Те се държат по този начин, като че ли нищо не ги тормози, до момента в който са на обществено място и нямат самообладание да се приберат вкъщи, с цел да плачат, до момента в който не им олекне.
Скорпион: 23 октомври - 21 ноември
Те боядисват косата си. Те си вършат татуировки. Те се хвалят с нови тоалети или с нова кола. Те употребяват парите като метод да се почувстват по-добре, даже единствено за част от секундата. Така се пробват да се настроят, че живота им е по-добър.
Стрелец: 22 ноември - 21 декември
Те ядат повече. Те спят повече. Те се забавляват повече. Те престават да се грижат за главните си отговорности, тъй като към този момент нямат сила за тях.
Козирог: 22 декември - 19 януари
Те имат проблеми със съня. Те ядат по-малко. Те стават по-разсеяни. Те губят способността си да се концентрират.
Водолей: 20 януари - 18 февруари
Те пишат потискаща лирика. Те слушат тъжна музика. Те претърпяват прочувствени драми всеки ден. Те прекарват доста време в сълзи, тъй като не желаят да се оправят с страстите си.
Риби: 19 февруари - 20 март
Те си взимат болничен, тъй като не разполагат с сила, с цел да изоставен леглото си. Те заобикалят да дават отговор на известия, тъй като нямат сила да поддържат връзка. Те спрат да разгласяват в обществените медии. Престават да дават отговор на повикванията. Напълно изчезват от лицето на земята.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР