В живота на новата звезда на американския Интер Маями -

...
В живота на новата звезда на американския Интер Маями -
Коментари Харесай

Бодигардът на Меси прибира по $3.5 млн. годишно!

В живота на новата звезда на американския Интер Маями - Лионел Меси, непроменяемо участва едно ново лице. Той е някогашен морски тюлен (член на елитна профилирана част на Военноморските сили на Съединени американски щати, готова за специфични интервенции, диверсионна активност и други). Бодигардът на Меси е специалист в ММА, бокс и таекуондо, като се стреми да не позволява наоколо до аржентинеца съвсем никого.

Дали сходна показност, в това число на страничната линия на игралното поле по време на мачове, е по усета на множеството футболни последователи, е обособен въпрос...

Слуховете гласят, че заплатата на здравеняка Ясин е от порядъка на 3.5 млн. $ годишно, т.е. цяло положение за елементарния човек.



От няколко седмици Лионел Меси е в центъра на вниманието поради телохранителя, който върви на всички места с него. След като аржентинецът дойде в Съединени американски щати хората започнаха да виждат мъж, който в никакъв случай преди не е бил до него. Господинът с бръсната глава и дълга черна брада се е трансформирал в сянка на Лео Меси и го следва съвсем на всяка крачка – грижи се за него, когато в близост има почитатели на неговия или противниковия тим, и се твърди, че е с аржентинеца, даже когато Меси не е покрай футболни игрища.

Who`s Messi`s bodyguard - The man follows Messi everywhere
— (@salessharrif)

Кой е телохранителят? Бивш ММА войник, който изостави кариерата си, с цел да се посвети на нова работа - телохранител на Лионел Меси. Ясин Чеуко тренира цялостен живот и изваяното му тяло е доказателство за това, а един от активите, които го привлякоха да изостави кариерата си в бойните изкуства в интерес на сигурността на аржентинеца, е заплатата му – той получава 230 000 евро на месец.

???? | Fans gather to get a video of Leo Messi yesterday at Cote Miami Restaurant...????????????
— PSG Chief (@psg_chief)

Според информация, идваща от Съединени американски щати, сумата не се заплаща от най-хубавия футболист за всички времена, а от Дейвид Бекъм. Легендарният британски футболист е съсобственик на Интер Маями, като този сезон харчи част от парите за Ясин, който се грижи за сигурността на първата звезда на тима.

Като част от контракта, който продължава до момента в който Меси е в Маями, Ясин няма право да демонстрира фотоси с най-хубавия състезател за всички времена в обществените мрежи (има над 210 000 последователи), който той извънредно почита.

Messi bodyguard is insane????????

— Janty (@CFC_Janty)

Подобно на Дейвид Бекъм, най-важното нещо за Ясин е Лионел Меси да е в сигурност. Това се отразява в придвижванията му, когато Меси е в светлината на прожекторите – той постоянно е неговата " сянка ", индивидът, който се грижи да не се случи нищо ненадейно.

Мнозина са го забелязали и по време на мачове от МЛС, когато върви по терена като лъв в клетка, подготвен да изтича на терена при най-малкия симптом на стеснение и да отбрани именития аржентинец.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР