В живота на многодетната майка е настъпил изненадващ преломен момент,

...
В живота на многодетната майка е настъпил изненадващ преломен момент,
Коментари Харесай

Преломен момент в живота на Гущерова, в обкръжението й са в шок

В живота на многодетната майка е настъпил неочакван повратен миг, а в светските среди недоумяват каква е повода да наруши дълготраен собствен обет. В последните два месеца брачната половинка на Христиан Гущеров неведнъж е била засичана да посещава храм в покрайнините на столицата.
Реклама
Неведнъж Гущерова е признавала в свои изявленията, че още от началото на моделската си кариера се е зарекла да не прекрачва църковен предел, защото по думите й всякога по-късно й се случва нещо лощо.

" И не става въпрос за нещо дребно... Например, претърпявала съм тежка злополука или съм влизала в болница. Някои хора ме питат дали съм кръстена, и аз съм, само че в действителност не знам за какво ми се случват такива неща ", споделяла е Светлана. Въпреки, че с Гущеров имат четири деца, нито едно от тях към момента не е просветено в христовата религия, точно поради страха на майка им да посещава църкви. Миналия месец обаче милионерската брачна половинка шокирала всички от най-близкия си кръг, откакто приела да бъде кръстница на сина на една от приятелките си.
Реклама
" Светлана е доста изменена в последните два-три месеца. Многократно се е заричала, че до края на живота си няма да стъпи в черква от боязън, че ще я сполети някакво злощастие. Затова никой не можа да повярва, че стана кръстница. Когато я попитаме случило ли се е нещо, че да се промени на 180 градуса, отбягва тематиката ", издават пред Hotnews.bg от обкръщението на русокоската.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР