В живота на Бритни Спиърс никога не е скучно. Малко

...
В живота на Бритни Спиърс никога не е скучно. Малко
Коментари Харесай

Какво сподели Бритни Спиърс след интервюто на сестра си?

В живота на Бритни Спиърс в никакъв случай не е скучно. Малко откакто съумя да се отърве от траялото години наред настойничество, Бритни влезе във война със сестра си Джейми Лин Спиърс.

В скорошно изявление за Goog Morning America Джейми Лин споделя, че обича по-голямата си сестра и е пробвала да ѝ помогне, с цел да се приключи наставничеството на татко им - Джейми Спиърс.

Въпреки благите думи към Бритни обаче, излиза наяве, че в неотдавна излязлата автобиограична книга Things I Should Have Said, Джейми Лин назовава сестра си " параноичка " и " капризна примадона ".

Всичко това, както може да се допусна, вбеси Бритни Спиърс, която не остана длъжна на по-малката си сестра. В просторен пост в Twitter, певицата показа тъкмо какво мисли по въпроса.



Бритни назова Джейми Лин " сган " и не спря до такава степен. Според певицата сестра ѝ изрича " налудничави неистини ", като тази, че при един скандал сред двете русокоски по-голямата Спиърс е задържала принудително Джейми Лин в една стая и я е преследвала с нож в ръка.

" Поздравявам те, че научи по-голямата си сестра какво е НИСКО... ПО-НИСКО... НАЙ-НИСКО...Единственият нож, който съм виждала в близост, е бил в твоите ръце, до момента в който си правеше салата като дребна ", написа Бритни в поста.

Преди CNN певицата твърди, че на по-малката ѝ сестра в никакъв случай не ѝ се е налагало да работи, защото се е облагодетелствала от положението, което Бритни е натрупала. Според Бритни, Джейми Лин съвсем не е била към нея през последните 15 години и няма право да споделя за живота ѝ, още по-малко да продава книгата си за сметка на Бритни.

Джейми Лин обаче е на напълно друго мнение по въпроса. Пак пред CNN по-малкара Спиърс твърди, че до избрана възраст тя даже не е имала визия, че сестра ѝ е под настойничество, като прецизира, че книгата ѝ не е отдадена напълно на Бритни Спиърс. Затова и не е хубаво сестра ѝ да си прави такива неправилни изводи.

Всичко това накара Бритни Спиърс да напише още един дълъг пост в Twitter, този път обаче със напълно различен звук, пробвайки се да зарови томахавката с по-малката си сестра.

Бритни признава, че обича Джейми Лин абсолютно. Тя се извинява за грубостта си и за някои от думите, които е употребила, само че просто е била засегната от всичко, което по-малката ѝ сестра е споделила за нея.

" За мен въобще няма смисъл това, което казваш. Знам, че си работила интензивно за живота, който имаш, и си се справила необикновено...Но мисля, че и двете би трябвало да се съгласим с обстоятелството, че фамилията ни в никакъв случай не е било толкоз грубо към теб, колкото към мен. Това, което баща направи с мен, даже не постъпват по този начин с нарушителите. Така че да се държиш изцяло настрани от протичащото ми се, е полуда ", написа Бритни. Тя добавя, че е изключителмо грозно едно семейство да се кара по този метод обществено.



" Казваш, че ме обичаш, само че въпреки всичко твоята преданост е най-много към хората, които ме нараняват най-силно. Мисля, че най-вече ме натъжава фактът, че когато всичко това ми се случи и когато ти се обадих от това място, ти трябваха дни, с цел да ми отговориш. Имах потребност от вас... моето семейство, моята кръв и вашата поддръжка повече от всичко. Вие обаче с Брайън (брат им), не направихте безусловно нищо ", написа още Бритни, като прецизира, че Джейми Лин и Брайън се свързали с певицата чак преди година и то поради една нейна обява в Instagram.

Бритни приключва с това, че в действителност към този момент не ѝ пука и Джейми Лин може да прави, каквото си изиска, с цел да бъде щастлива. Просто не трябва да не помни, че Бритни я познава в действителност добре, тъй като Джейми постоянно ще си остане по-малката ѝ сестра, която не е серпантина да обича абсолютно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР