В живота на Бен Афлек има две значими жени, с

...
В живота на Бен Афлек има две значими жени, с
Коментари Харесай

Щастливо семейство: Бен Афлек събра любимите си жени на едно място

В живота на Бен Афлек има две значими дами, с които го свързва огромна обич : едната е Дженифър Лопес , с която възродиха любовта си и към този момент са семейство, а другата е някогашната му брачна половинка и майка на децата му, актрисата Дженифър Гарнър

И откакто неотдавна Джей Ло на няколко пъти приказва какво благополучие изпитва от смесеното семейство, което сътвори с новия си брачен партньор, не щеш ли всички бяха видяни на едно място в Санта Моника, Калифорния тази неделя . Поводът се оказа музикално събитие с присъединяване на втората щерка на Бен и Гарнър, 14-годишната Серафина.

Лопес и Афлек дойдоха дружно с 14-годишната щерка на певицата, Еме (на снимката) , до момента в който Гарнър докара децата от брака си с Бен, Вайълет, на 17, и 10-годишния Самюъл . Другата щерка на някогашните съпрузи, Серафина, евентуално към този момент се приготвяше за осъществяването си.
                             

Всички бяха усмихнати, спокойни и облечени скромно, изцяло в духа на събитието . Отношенията посред им изглеждаха изцяло непринудени и напълно естествени, предават от.

Лопес беше облечена елегантно, само че семпло с тесни дънки с висока талия, късо зелено палто от туид и обувки с висок ток. Гарнър бе заложила на по-скромна визия с повърхностно вързана коса, тъмносиньо обемно яке, дънки и маратонки.
                             

Докато чакаха да бъдат позволени в залата, към Джей Ло и Еме се причислиха синът ѝ Макс и майката на Бен, Кристофър Ан Болд (на снимката).
                             

Дни преди събирането на Дженифър Лопес с някогашната жена на брачна половинка ѝ , поп звездата разкри какъв брой е щ астлива поради тяхното огромно семейство , до момента в който приказва с във връзка премиерата на новата си сантиментална комедия „ Shotgun Wedding “.

„ Получава се в действителност, в действителност добре, необикновено е, имаме пет красиви, прелестни деца, същинска благословия … “, сподели Джей Ло.

„ Оставихме едно от тях в учебно заведение през днешния ден и просто си мислехме в какво са се трансформирали животите ни и просто се чувствахме толкоз благословени и признателни за това по какъв начин се подреди животът ни “, продължи тя.

Още предходната година заяви, че брачната половинка на Бен и майката на децата му се схващат отлично и даже бързо са се сближили.

„ Сега, когато Джен и Джен са майки, те се опознаха по-добре и сътвориха прелестно другарство “, твърди вътрешен човек, който прибавя, че Гарнър не може да повярва „ какъв брой блага “ е Дженифър Лопес с нейните деца деца .
 Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР