В живота има два типа хора – такива, които намират

...
В живота има два типа хора – такива, които намират
Коментари Харесай

3 зодии сменят най-много партньори в живота си

В живота има два вида хора – такива, които намират половинката си от раз и такива, които минават през огромно търсене и доста сътрудници, до момента в който се задомят. Късмет, орис или метод на живот, каквото и да е, това са 3-те зодии, които имат най-вече връзки в живота си.
Овен
Овните имат огромен „ стаж “ в любовта, във връзките и в инцидентния секс. През 20-те си години те натрупат ужасно доста опит, обичат да се забавляват и не броят какъв брой сътрудници минават през живота им. Не целят да се задомят, за това броя не е от голяма важност. Те са буйни и обожават секса, за това и рядко остават без човек до себе си. Понякога единствено за секс, различен път за по-дълга връзка, която ги прави щастливи. Когато мине бурният им интервал и 30-те наближат, Овните стартират да изпитват мощна потребност от един непрекъснат сътрудник. Наживели са се, разбрали са какво желаят и какво не желаят от индивида до себе си. Овните са характерен образец за това по какъв начин, когато човек поживее на млади години, става сериозен и виновен сътрудник след това… изключително, когато срещнат любовта на живота си. Тогава целият им светоглед се трансформира, стартират да мечтаят за семейство и да градят сериозна кариера.
Стрелец
Стрелците са ловци. Те обичат разнообразието и на понасят скуката. Това е главният им претекст в промяната на сътрудници. Харесва им да опознават индивида до себе си шеметно, да се забавляват без ограничаване, а по-късно да потърсят нов забавен обект, който да ги омае отначало. Такива са съвсем през целия си живот. За да имат интерес към един сътрудник дълги години, то той би трябвало да е нещо извънредно. В живота на Стрелците участват мощни персони, отличаващи се темперамент и в никакъв случай хора, които нямат какво да покажат и да дадат от себе си. Смяната на сътрудници не е липса на убеденост или неизменност, а просто метод на живот и схващане на света. Техните най-хубави години минават в пътешестване и опознаване на разнообразни забавни хора. Интересното при Стрелците е, че с множеството си някогашни сътрудници, остават другари за цялостен живот. Какво по-ценно от това?
Скорпион
При Скорпионите, за разлика от Овните и Стрелците, ситуацията е напълно друго. Те мечтаят да се задомят и да основат огромно и хубаво семейство, само че шансът им изневерява и дълги години сменят сътрудници в търсене на идеалния. Скорпионите имат навика да описват на всички сериозните си планове за семейство и деца. Това им пречи да стартират една връзка, тъй като плашат острещната страна още в самото начало. Всички хора, които минават през живота им, не са на стадий, на който биха били подготвени за огромната крачка. И въпреки всичко животът е обективен със Скорпионите и към края на 20-те си години откриват човека-мечта, който ги прави същински щастливи. Няколко години по-късно се радват на огромни, здрави и хубави фамилии. А най-после броя няма значение, когато си благополучен, написа fakti.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР