В жилищна сграда на улица Чуйков в Казан 22-годишен мъж

...
В жилищна сграда на улица Чуйков в Казан 22-годишен мъж
Коментари Харесай

22-г. Ромео уби приятелката си и родителите й, които им забраниха да се срещат

В жилищна постройка на улица Чуйков в Казан 22-годишен мъж умъртви трима души и се самоуби. Това оповестява проверяващият отдел в Република Татарстан. По предварителни данни съседи са се обадили в полицията и са намерили тялото на 59-годишна жена на входа.

По-късно телата на нейния 62-годишен брачен партньор и 18-годишната им щерка бяха открити в апартамент на четвъртия етаж. Всички те са умряли от голям брой прободни рани в гърдите и корема.

„ Според предварителната версия повода за убийството е, че родителите на жертвата са били срещу нейната връзка с младежа, по отношение на която той е направил убийството, след което е лишил живота си “, се споделя в следствието.

Местент вестник написа, че в деня на убийството младежът бил на посетители при приятелката си, а родителите й също били в къщата. По някое време избухнала свада сред членовете на фамилията и госта, той нападнал бащата, майката и приятелката си с нож. И тримата съумели да избягат от нападателя във входа, само че мъжът съумял да нанесе съществени пострадвания на всеки от тях, които се оказали съдбовни.

В същото време източникът на обявата твърди, че килърът е направил несполучлив опит за самоубийство и е оживял.

По този факт е формирано наказателно дело по член „ Убийство на две или повече лица “. Други детайлности се проверяват.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР