В жестока война с бившия си шеф е влязъл актьорът

...
В жестока война с бившия си шеф е влязъл актьорът
Коментари Харесай

Бате Влади изхвърлил Геро от Младежкия театър, бил халтураджия

В жестока война с някогашния си началник е влезнал артистът Герасим Георгиев-Геро. Той не обелва и думичка на шефа на Младежкия спектакъл в София – Владимир Люцканов, при който години наред работеше. Заради тази омраза се наложило да си търси нова работа и да изостави една от обичаните си функции – на Бай Ганьо.

Войната сред артиста и режисьора, набрал известност по времето на соца като Бате Влади от детското предаване „ Измислици премислици ”, почнала преди повече от 3 години. И до момента в артистичните среди не са наясно тъкмо какво е провокирало проблемите сред двамата, защото Геро бил един от най-харесването артисти в трупата на Младежкия и привличал най-голяма аудитория. Един ден обаче се оказало, че с шефа не могат да се гледат и звездата подал молба за овакантяване. Това станало малко откакто с режисьорката Бина Харамалпиева създали представлението „ Бай Ганьо ”. То мигновено се трансформирало в шлагер в театъра и никой не очаквал, че звездата ще хвърли оставка броени месеци след премиерата. Геро обаче обърнал тил и на ролята, и на театъра, който му давал самун доста преди малкия екран да го трансформира в звезда.

Говори се, че Бате Влади не гледал с положително око на комерсиалните изяви на своя зависещ в тв излъчвания. „ При мен няма място за хора, които се занимават с халтура! ”, крещял той в гримьорните на Младежкия спектакъл. Геро обаче не се съобразил с неговото мнение и траял да работи при Маги Халваджиян, от който печели в пъти повече в съпоставяне със заплатата си в театъра. Люцканов решил да отвърне на удара и оповестил, че няма да се преценява със страничните задължения на своя зависещ. Той почнал да саботира телевизионните изяви на Герасим, като възнамерявал представленията му тъкмо в дните, за които знаел, че би трябвало да е на фотоси. Накрая двамата се изпокарали и артистът наскърбен напуснал трупата.  Към днешна дата звездата е на щат в Малък градски спектакъл „ Зад канала ”, където няма никакви проблеми с участията си в тв излъчвания. В Младежкия пък са решили да вършат нова версия на „ Бай Ганьо ”. Този път за ролята е поканен артистът Николай Урумов, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР