В изявлението на Иван Гешев имаше смешни неща, които човек

...
В изявлението на Иван Гешев имаше смешни неща, които човек
Коментари Харесай

Поли Паунова: Имунитетът на Пеевски и на Борисов досега се казваше Иван Гешев

В изказването на Иван Гешев имаше смешни неща, които човек с възприятие за комизъм би оценил, само че нищо от това не може да се разяснява съществено. Това съобщи в студиото на bTV журналистката Поли Паунова във връзка днешното лъчение на някогашния основен прокурор.

„ Имунитетът на Делян Пеевски и на Бойко Борисов до момента се споделяше Иван Гешев. Затова на Борисов не му е бил необходим фиктивен имунитет. Гешев всякога се усмихваше и споделяше, че тече следствие за кюлчетата на Борисов. Истината обаче е, че те проверяваха кой популяризира фотосите с чекмеджетата в Бояна, а не от кое място са се взели ", добави Паунова.

По тематиката с банкрута на КТБ тя означи, че преди по-малко от година провела изявление с Гешев, в което той споделил, че " Директива за птиците " към КТБ можело да значи " държавно дружество ", в случай че на всички било ясно, че е ставало дума за компании, свързани с Делян Пеевски.

От своя страна Андрей Янкулов Антикорупционния фонд разяснява, че някогашният основен прокурор от самото начало на своя мандат е употребявал такава изразителност и днешното му изказване не е нещо ново.

Тези приказки не даваха някаква конкретика. Използва и неща, които са лъжа, като да вземем за пример делата на трупчета, които били вкарани в съда. Това е явна лъжа. Защото нито делото по „ Барселонагейт ", нито делото с пачките и кюлчетата са вкарани в съда, уточни Янкулов.

По думите му промяната на Гешев със заместника му Сарафов няма да промени нищо.

„ Никой не може да чака основна смяна в работата на прокуратурата отпред с Борислав Сарафов. Никой не трябва да се заблуждава, че това ще донесе някаква смяна. Ще получим още от същото ", изясни той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР