В изявление принцесата на Уелс Кейт Мидълтън обяви, че е

...
В изявление принцесата на Уелс Кейт Мидълтън обяви, че е
Коментари Харесай

Диагностицираха с рак Кейт Мидълтън ВИДЕО

В изказване принцесата на Уелс Кейт Мидълтън разгласи, че е с рак. Заболяването е намерено при проби, написа Би Би Си. Тя споделя, че това е било „ голям потрес ” след „ необикновено сложни няколко месеца ”.

Кейт изпрати позитивно обръщение, казвайки: „ Аз съм добре и ставам все по-силна с всеки минал ден ”.

Подробности за рака не се оповестяват, само че от двореца Кенсингтън настояват, че са уверени, че принцесата ще се възвърне изцяло.

В изказването на принцесата се изяснява, че когато е претърпяла коремна интервенция през януари, не се е знаело, че има рак.

„ Въпреки това, тестванията след интервенцията откриха, че ракът е налице. Затова медицинският ми екип ме посъветва да мина курс на превантивна химиотерапия и в този момент съм в ранните стадии на това лекуване ”, сподели принцесата.

Тя декларира, че в този момент фамилията се нуждае от „ малко време, пространство и усамотение ".

„ Отне ни време да разбираем всичко на Джордж, Шарлот и Луи по метод, който е подобаващ за тях, и да ги уверим, че ще се оправя ”, добавя 42-годишната Кейт.

" Всеки, който се сблъсква с това заболяване, без значение под каква форма - моля, не губете религия или вяра. Не сте сами ", моли принцесата.

Премиерът на Англия Риши Сунак съобщи, че Кейт Мидълтън е демонстрирала „ голяма храброст ” с изказването си, пожелавайки ѝ „ бързо възобновяване ”.



Очаквайте още детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР