В изявление пред "Дейли Нюз" бившият президент не отрича обвиненията

...
В изявление пред "Дейли Нюз" бившият президент не отрича обвиненията
Коментари Харесай

Актриса обвини Джордж Буш-старши в сексуални нападки

В изказване пред "Дейли Нюз " някогашният президент не отхвърля обвиняванията и се извини на актрисата, която твърди, че той я опипал, до момента в който е седял в инвалидната си количка.

"Президентът Буш в никакъв случай - при каквито и да било условия - няма да аргументи съзнателно на никого безпокойствие и той откровено се извинява, в случай че неговият опит за комизъм е засегнал госпожа Линд ", сподели неговият представител.

34-годишната актриса разгласява в Инстаграм дълъг пост, съпроводен със фотоси, написа уеб сайтът msn.com.

„ Когато получих шанса да се срещна с Джордж Буш преди четири години, с цел да промотираме телевизионно историческо шоу, по което работих, той ме атакува полово, до момента в който аз позирах за сходна фотография.

Той не се здрависа с мен. Той ме хвана откъм гърба, седейки в инвалидната си количка, до момента в който брачната половинка му Барбара бе до него. Той също ми сподели мръсна смешка “, твърди Линд.

Това се е случило и повторно.

„ След това, до момента в който ни снимаха, той още веднъж ме опипа ", написа в поста си Хедър Линд.

Линд, която изигра Анна Стронг в драмата за "първия шпионски пръстен на Америка ", се срещнала с някогашния президент на 93-годишна възраст по време на специфичен обзор на шоуто през 2014 година, седмица преди премиерата му.

Актрисата показва, че разкрива тези детайлности поради "смелостта на други дами, които са говорили и пишат за своите прекарвания ".

През последните няколко седмици десетки дами упрекват Харви Уайнстийн за полово принуждение и тормоз. Подобни обвинявания се появиха и против други артисти, продуценти, режисьори, фотографи и музиканти.

АНКЕТА: Били ли сте обект на полов напън на работа ?
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР