В изявление на вчерашния национален празник на САЩ - Денят

...
В изявление на вчерашния национален празник на САЩ - Денят
Коментари Харесай

ПОРЕДЕН ГАФ: Байдън обяви, че е горд да бъде първата чернокожа жена в Белия дом

В изказване на вчерашния народен празник на Съединени американски щати - Денят на независимостта - президентът Джо Байдън съобщи, че „ е горделив да бъде първата чернокожа жена на служба при негър президент “, заяви английският вестник „ Дейли телеграф “, отбелязвайки, че това е следващ вербален гаф на Байдън.

Седмица след пагубното съгласно изданието показване на Байдън в първите телевизионни диспути с Доналд Тръмп президентът е приказвал несвързано по време на изявление за филаделфийското радио Дабълю Ю Ар Ди, в което е объркал себе си със своята вицепрезидентка Камала Харис.

Между другото аз съм горделив да бъда, както съм казвал, първият вицепрезидент, първата чернокожа жена... на служба при негър президент, декларира Байдън, бъркайки с времето, когато самият той беше вицепрезидент на Барак Обама.

По-рано в същото изявление президентът вярно споделя, че той е назначил Харис и първата чернокожа жена във Върховния съд на Съединени американски щати Кетанджи Браун Джаксън.

Президентът се е почувствал нерешителен и в изявлението си за „ Шоуто на Ърл Инграм “ в Ютуб, което има най-вече чернокожа публика в щата Уисконсин, само че се излъчва за цялата страна. Запитан за какво е значимо да се гласоподава, Байдън дава отговор, който се отнася по-скоро за взето преди броени дни решение на Върховния съд на Съединени американски щати в интерес на имунитета на съперника му и някогашен президент Тръмп против правосъдни каузи.

Има потребност от някой - някой, който да подсигурява, че... Върховният взе решение, апропо, което заплаши американския принцип, че ние в Америка нямаме крале. Никой не е над закона, декларира 81-годишният Байдън.

По-рано денем той е нарекъл Тръмп „ един от нашите сътрудници “ в речта си пред фамилии на военнослужещи, които събра по случай 4 юли в двора на Белия дом, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР