В известна степен одобряваме начина, по-който провеждате тези среща. Надявам

...
В известна степен одобряваме начина, по-който провеждате тези среща. Надявам
Коментари Харесай

ИТН към Габриел: Подкрепяме отстраняване на Гешев, но трябват и конкретни предложения за политики

В известна степен утвърждаваме метода, по-който организирате тези среща. Надявам се да осъзнавате това, което казвате, че би трябвало да има разговор. Това сподели Тошко Йорданов по време на срещата с номинираната от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за министър-председател Мария Габриел.

" Бихме могли да водим разговор и да стигнем до общи цели. Въпросът е в детайлите и в акцентите, тъй като там е изцяло допустимо да имаме разминавания и те би трябвало да бъдат изчистени на диалог на експертно равнище. Хубаво е да има правосъдна промяна. Ние поддържаме това, което направихте за Иван Гешев. Това е искане на обществото още когато вие бяхте ръководещи ", сподели още ръководителят на парламентарната група на " ИТН ".

" В момента сте един претендент за министър председател без поддръжка. За да я получите от Народното събрание, би трябвало да се търси единодушие от повече политически партии ", разяснява Тошко Йорданов.

Номинираната за министър председател от ГЕРБ-СДС Мария Габриел стартира диалози с представители на партиите в Народното събрание в търсене на поддръжка за сформиране на кабинет. Вчера стана ясно, че договаряния ще се водят с всички парламентарни сили без " Възраждане ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР