В извънредно съобщение кметът на община Белица Радослав Ревански обяви

...
В извънредно съобщение кметът на община Белица Радослав Ревански обяви
Коментари Харесай

Кметът на община Белица обяви тридневен траур


В изключително известие кметът на община Белица Радослав Ревански разгласи тридневен печал от през днешния ден до петък след нелепата гибел на 19-годишната студентка Фатиме Колашова, която бе премазана през вчерашния ден от камион на пешеходна пътека в Благоевград, предава Принтпрес.бг.
Отменят се всички планувани културни мероприятия в общината до Коледа, както и оповестеното разкриване на Коледно – Новогодишната елха за 14 декември.
Целият екип на община Белица в лицето на кмета Ревански изричат своите съболезнования към околните на починалото младо момиче.
„ Споделяме тъгата на фамилията за този млад загубен живот и сме подготвени да помогнем материално и морално с каквото е належащо. Обявяването на тридневен печал е най-малкото, което можем да създадем в памет на Фатиме Колашова “, показа господин Ревански.
„ Апелираме към всички водачи и пешеходци да бъдат извънредно деликатни, тъй като нищо не оправдава загубата на един човешки живот. Поклон пред паметта на този младеж “, се споделя в известието на кмета.
Погребението на Фатиме ще бъде през днешния ден в село Дагоново, община Белица.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР