В извънредно изявление лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов

...
В извънредно изявление лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов
Коментари Харесай

Трифонов: Слагам край на тази коалиция и на тази агония

В изключително изказване водачът на „ Има подобен народ” Слави Трифонов разгласи, че поставя завършек на обединението. „ Доброволно излизам от ръководството. От през днешния ден издърпвам министрите на Има Такъв Народ и поставям завършек на тази коалиция и на тази агония”, разгласи той.

„ Причините, заради които тази коалиция не работи и заради която ние нямаме място в нея са две - Северна Македония и обстоятелството, че в страната към този момент няма пари”, обясни водачът на Има Такъв Народ.

„ Всичко е въпрос на морал. Ако ние искахме власт, щяхме комфортно да си стоим в ръководството и да се употребяваме от всички изгоди на властта. Че то в този момент би следвало да си ми е супер и да се преценявам с Кирил Петков и Асен Василев”, коментира Трифонов.

„ Аз не съм тук поради властта, дори не преставам да не се усещам политик. Заради моралния избор не направих държавно управление, когато имах най-вече депутати”, разяснява още Трифонов.

„ Ще стартират всевъзможни нелепости, че стопираме бюджета и какво ли още не. Затова ясно декларирам, че депутатите от Има Такъв Народ ще поддържат актуализацията на бюджета в частта за обществените ограничения и пенсиите на хората. Но няма да поддържат останалата част, тъй като е нездравословна и води страната към разруха”, изясни още той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР