В Източна България вятърът ще отслабне и ще е до

...
В Източна България вятърът ще отслабне и ще е до
Коментари Харесай

Времето в България: Валежите спират в четвъртък

В Източна България вятърът ще отслабне и ще е до сдържан от север-северозапад. В четвъртък преди обяд преваляванията съвсем на всички места ще спрат и облачността ще се раздра.

Над Западна и Централна България към и след обяд още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици.

Атмосферното налягане едва ще се намали и ще близо до междинното за месеца.

По-значителни ще са в Рило-Родопската област и западната част на Горнотракийската равнина. Възможни са и градушки. В източните региони ще доминира слънчево време. Ще духа слаб в Източна България до сдържан вятър от север-северозапад.
Максималните температури ще бъдат сред 26° и 31°, в София – към 25°.
Над планините облачността ще е забележителна, след обяд – купесто-дъждовна. Ще има превалявания от дъжд, на доста места и гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 21°, на 2000 метра – към 13°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Вятърът последователно ще отслабва, ще е до сдържан и ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури ще са 28-30°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 29 мин. и залязва в 20 ч. и 33 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 3 мин. Луната в София залязва в 5 ч. и 5 мин. и изгрява в 20 ч. и 45 мин. Фаза на луната: един ден преди пълнолуние.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР