В Израел са направили едно много интересно проучване. Капка кръв

...
В Израел са направили едно много интересно проучване. Капка кръв
Коментари Харесай

Кръвта говори - очевидно и невероятно - slava.bg

В Израел са създали едно доста забавно изследване. Капка кръв беше взета от човек и показана на екран. На екрана можеше да се види забавна картина. Виждаха се бактерии-те се движат постепенно, виждат се макрофаги – кръвните кафези, които са виновни за поддържането на кръвта чиста. Те са като дезинфектанти. Това е тяхната задача – да отстранен всичко непознато.

Но... Те някак спят. Бактериите се движат повърхностно, като на бул. по време на вечерна разходка, а макрофагите спят. Не ги виждат.

На индивида, от който е взета кръвта се пуска занимателен филм, комедия и настроението му стартира да се усъвършенства. И тогава заниманието стартира. Макрофагът ненадейно се разсънва и незабавно стартира да извършва директните си служебни отговорности. Той се навива до бактерията и стартира да я гълтам с вкус. Може би е време за обяд и той изпитва незабравим вкус, само че... Всъщност всичко е доста по-интересно.

Връзката “Съзнание-Тяло” се разисква дълго време и има доста доказателства за това. Но забавното в това изследване е, че клетките на имунната отбрана са доста дружелюбни към нашето въодушевление. И това не е всичко.

Нека отбележим значимо нещо:

„ Капката кръв е отделена от собстевника си. По това време той седи в друга стая и настроението му по някакъв неясен метод се отразява на капката кръв, която беше в първата стая “

Това значи, че има някои осведомителни канали, посредством които вълните на съзнанието могат да влияят на обект, който е надалеч от самия източник на схващане.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР