В Израел и някои други страни се смята, че след

...
В Израел и някои други страни се смята, че след
Коментари Харесай

Сиймур Хърш: Нетаняху е готов да рискува война с Иран, за да остане на власт

В Израел и някои други страни се счита, че откакто еврейската страна удари ирански дипломатически обекти в Сирия, министър председателят Бенямин Нетаняху е подготвен да рискува да стартира война с Иран, с цел да резервира властта си. Това написа американският журналист Сиймур Хърш в своя блог Substack, оповестява ТАСС.

„ Израелската бомбардировка над Сирия беше зашеметяваща ескалация на това, което от десетилетия беше война на ниско равнище сред Дамаск, Техеран и Тел Авив. Това неотложно провокира спекулации в Израел и другаде, че Нетаняху е подготвен да рискува война с Иран, с цел да остане на власт “, написа Хърш. Той също по този начин посочва решимостта на Нетаняху „ да остане на власт посредством разпространяване на незавършената война в линията Газа “. Според Хърш посредством дейностите си Нетаняху изпраща обръщение до Съединени американски щати и целия свят, че „ ще продължи да прави каквото си изиска “.

Американският журналист отбелязва също, че Иран неведнъж е давал да се разбере, че не желае „ тотална война с Израел “.

Свързана публикация: Израелският външен министър: Ще нанесем директен удар по Иран, в случай че ни нападна от своя територия

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР