В Израел двама военни съпрузи успяха да защитят семейството си

...
В Израел двама военни съпрузи успяха да защитят семейството си
Коментари Харесай

Съпруг и съпруга загинаха в Израел, но спасиха 10-месечните си бебета

В Израел двама военни съпрузи съумяха да защитят фамилията си от седем бойци на Хамас, спасявайки живота на десетмесечните си бебета.

Според медии седем въоръжени екстремисти са се пробвали да обхванат в къщата, където са живели Адар и Итай Бердичевски. Заедно с двадесетгодишния брачен партньор и брачната половинка му били техните деца и родителите, и двамата военни, решили да се бият.

Те скрили децата си в скривалище, където останали 13 часа, до момента в който самите те стреляли по бойците. Накрая с цената на живота си унищожили всички.

Децата са открити от техни колеги - израелски военни от армията, когато те овладяват кибуца Кфар Аз на границата на Израел, където се случи нещастието.

Бебетата са предадени на баба им.

Историята получи ненадейно продължение в света на спорта. Факт е, че някогашният капитан на израелския народен тим Бенаюн се оказа родственик на различен воин - 20-годишният му племенник Шакед избави фамилията му, дружно със сестрата на спортиста Йоси, като съумя да убие трима членове на Хамас, които нахлуха в къща в прословутия кибуц Беери.

Спортистът сподели, че спасяването на околните му от Хамас е едно огромно знамение, а самият той претърпя най-трудния ден в живота си.

Въпреки това, както брачният партньор на сестрата, който бил ранен и се криел в полето, по този начин и фамилията съумяха да избягат от къщата, в която бяха хвърлени гранатите.

„ Получените от тях известия и неналичието на връзка ме накараха съвсем да припадна “, цитира Ynet думите на спортиста.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР