В изпълнение на Проект "Осигуряване на топъл обяд в Лом",

...
В изпълнение на Проект "Осигуряване на топъл обяд в Лом",
Коментари Харесай

В Община Лом приемат заявления за осигуряване на топъл обяд

В осъществяване на Проект "Осигуряване на топъл обяд в Лом ", общината афишира акцията за банкет на заявления-декларации от претенденти, искащи да им се дава топъл обяд за интервала 04.01.2021-27.04.2021 година, оповестиха от локалната администрация.
Той се финансира по процедура за непосредствено даване на безплатна финансова помощ BG05FMOP001-5.001 „ 3.1 - Топъл обяд в условия на пандемията от COVID-19 “ на Оперативна стратегия за храни и/или главно материално подкрепяне от Фонда за европейско подкрепяне на най-нуждаещите се лица в България.
Кандидат-потребителите е належащо да дават отговор на следните условия:
- Лица без приходи или с ниски приходи под линията на беднотия - хора в усложнение заради влошената икономическа конюнктура в страната, хора, които заради възрастта си или налични увреждания са в по-висок риск от заразяване и неподходящо протичане на инфекцията;
- Лица, сложени под карантина - без приходи или с ниски приходи под линията на беднотия и нямат близки, които да им окажат подкрепа;
- Лица, обект на обществено подкрепяне, за които е открита потребност от спомагателна поддръжка и в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура, са в неспособност да задоволят главните си витални потребности.
Срокът за подаване на заявления-декларации е от 7.12.2020 година до 11.12.2020 година в това число. Образците се получават и подават в стая 202, на втория етаж в общинската администрация в Лом.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР