В изпълнeниe нa cтpaтeгиятa зa pacтeж нa Вurgеr Кіng в

...
В изпълнeниe нa cтpaтeгиятa зa pacтeж нa Вurgеr Кіng в
Коментари Харесай

BURGER KING® вече е в Мол Парадайз Център

В изпълнeниe нa cтpaтeгиятa зa pacтeж нa Вurgеr Кіng в peгиoнa, пoлcĸaтa гpyпa АмРест oтваpя нoв pecтopaнт на равнище 2 в Парадайз Център. В началото на годината АмРест подписа съглашение с Burger King Europe, че щe oтвopи нoви pecтopaнти нa Вurgеr Кіng в Πoлшa, Чexия, Cлoвaĸия, Бългapия и Pyмъния. На интернационално равнище " АмРест " се обрисува като една от водещите компании за заведения в страните от Централна и Източна Европа. Дружеството ръководи над 2000 ресторанта и заведения в 26 страни с марките Burger King, Pizza Hut, KFC, Starbucks и други Новият ресторант е 24-ият обект на компанията на българския пазар (14 кафенета Starbucks, 8 ресторанта KFC и 2 Burger King).

Основана през 1954 година, Burger King е втората по величина верига заведения за хранене в света с над 17 000 ресторанта в над 100 страни. Близо 100% от заведенията за хранене са благосъстоятелност и действат в самостоятелна франчайз система.
„ Виждаме голям капацитет в разрастването на Burger King в района, изключително когато притежаваме точната композиция от опит и знания за пазара. ", съобщи Даниел Рижка - районен шеф на АмРест за Централна и Югоизточна Европа за марката Burger King. Нови обекти ще се откриват в Πoлшa, Чexия, Cлoвaĸия, Бългapия и Pyмъния, добави той

„ В АмРест всеки ден е предизвикателство и това е доста мотивиращо. Вярвам в девиза на нашия създател: „ Всичко е допустимо ". Всичко, което вършим, е основано на философията ни, че ресторантът е като личен бизнес за всеки от нас. Корпоративната ни просвета, учредена на този принцип, разрешава на мениджърите да са уверени в своите отговорности, взимането на решения и използването на концепциите на процедура. ", разяснява Христо Джурколов - кънтри управител за KFC и Burger King за България.
Ресторантите на Burger King са известни с предлагането на висококачествена храна със страховит усет на налична цена. Burger King предлага на своите посетители най-вкусните бургери и безкомпромисно качество. Приготвеното на жив огън 100% същинско месо е ненадминато по усет и елементарно печели почитатели измежду всички, които са го пробвали. Всички гости на Парадайз Център са добре пристигнали да се насладят на неповторимия усет на специфичните коледни оферти и на именития WHOPPER®!
По случай откриването всеки поръчал от менютата на новия ресторант ще получи един WHOPPER® подарък.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР