В излъчено по телевизията поздравително слово по случай Великден към

...
В излъчено по телевизията поздравително слово по случай Великден към
Коментари Харесай

Русия с нов рекорд на заразени с Covid-19, според Путин всичко е под контрол

 В излъчено по малкия екран приветствено слово по случай Великден към православните християни и всички жители на Русия президентът Владимир Путин увери, че обстановката с ковид в страната е напълно под надзор и " всичко ще бъде наред ", съобщи ТАСС и Българска телеграфна агенция.

" Всички равнища на властта в Русия работят ритмично, проведено, отговорно. Федерацията разполага с нужните запаси и запаси, с цел да пази хората в изискванията на коронавирусната рецесия и да поддържа стопанската система. Държавното управление употребява спестовно и точно тези запаси, работи изпреварващо в битката с вируса. Всичко ще бъде наред с Божия помощ ", заключи Путин.

В обръщението си съветският президент се отхвърли от формалния метод, нормален в сходни случаи. На Великден той записа видеоклипа си без вратовръзка, седнал пред запалена камина. На масичка до фотьойла му имаше чайник с чай, козунак, боядисани яйца и " пасха ", както назовават в Русия обичайния великденски сладкиш, приготвян от извара. До камината бе поставена икона, показва организацията.

Същевременно страната удостовери 6 060 нови случая на Covid-19 в неделя, с което общият брой на инфектираните става 42 853. Това е следващо денонощие с рекорден растеж на новозаразени, откакто в събота бяха регистрирани 4 785.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР