В изключително приятна и дружеска, но същевременно наситена с желание

...
В изключително приятна и дружеска, но същевременно наситена с желание
Коментари Харесай

Поредното издание на турнира по тенис на корт „Приятели Русе“ събра десетки почитатели

В извънредно приятна и дружеска, само че в същото време наситена с готовност за победа атмосфера, се организира следващото, десето издание на тенис шампионата за фенове „ Приятели Русе “.

Той започва на 30 април, събота, и завърши в ранния следобяд в неделя на тенис кортовете в Младежкия парк.
В надпреварата, проведено от Николай Денев и Димитър Ялъмов, присъединяване взеха 32-ма фенове на тенис играта, които бяха разпределени посредством чоп в 16 двойки. Възрастовата граница на участниците в шампионата беше от 30 до 65 година, а срещите предложиха доста страсти за състезатели и аудитория.
Заключителните моменти от конкуренцията бяха изгледани от зам.-кметовете Магдалина Илиева и Димитър Недев и шефа на Оперативна програма „Спортни имоти“ Борислав Рачев, които наградиха призьорите. Николай Зарков и Росен Христов сграбчиха справедливо първото място, втори останаха Димитър Ялъмов и Емил Денков, а две трети места си разделиха двойките Николай Костов/Радослав Атанасов и Танжу Билалов/Пламен Милев.
Отличната организация при провеждането на събитието се дължеше на уредниците и участници в шампионата Николай Денев и Димитър Ялъмов, които получиха приветствен адрес от кмета на Община Русе. В него Пенчо Милков ги приветства за мотивацията и вдъхновението, с които съумяват всяка година да съберат фенове на тениса и по този метод да обогатят спортния календар на града. Те от своя страна използваха опцията да благодарят на Община Русе за безвъзмездното даване на кортовете за реализирането на тенис шампионата и се ангажираха с организирането му и през идната година.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР