В Италия започна поредната седмица на протестите на фермерите. Започна и

...
В Италия започна поредната седмица на протестите на фермерите.
Започна и
Коментари Харесай

Започна походът на италианските фермери с трактори към Рим

В Италия стартира следващата седмица на митингите на фермерите.

Започна и походът на тракторите към Рим. До края на деня би трябвало да стане известна датата, на която в столицата ще се организира протестният протест.  

От ранни зори стартира походът от област Тоскана и региона на град Арецо на 250 трактора към Рим, натоварени с храна и хранителни запаси. Те употребяват първокласния път „ Касия “ и се допуска, че по здрач ще са към този момент в покрайнините на Вечния град, където ще дойдат и други протестиращи, съобщи БНР. 

Там към този момент са завършени четири пункта с недоволни от селскостопанската политика на Европейски Съюз.

Навсякъде из страната тракторите са с развети флагове на Италия и с надписи в отбрана на локалното селскостопанско произвеждане и против повишаването на суровините по отношение на активността на фермерите. 

На доста места те получиха утвърждението на жителите, а в Сицилия кметове акцентираха неприятното качество на семената, наложени за посев на пшеница, наблягайки смисъла на типична за региона такава от епохи наред. 

Проблемът в народен проект е и политически. Опозицията разкритикува обещанията на премиера Джорджа Мелони за разпределяне на средства в помощ на фермерите. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР