В Италия за последното денонощие са регистрирани 25 починали от

...
В Италия за последното денонощие са регистрирани 25 починали от
Коментари Харесай

Черната реалност: България има повече починали от COVID-19 от Италия

В Италия за последното денонощие са регистрирани 25 умряли от COVID-19. В България за последното денонощие умрелите са 26, сочат данните на Единния информативен портал.

60-милионна Италия, за разлика от България, предприе дейни стъпки във имунизацията против ковид, която потвърдено защищава от тежко протичане на заболяването и съдбовен излаз. У нас популист-чалгари като Слави Трифонов и сервилните му подчинени от най-голямата политическа партия (на последните избори) „ Има подобен народ” интензивно подхранваха антиваксърските настроения. В държавното управление на Бойко Борисов и последвалото служебно липсваше дейна акция в поощряване на имунизацията.

По-големият брой умряли в България за последното денонощие, спрямо Италия, не е единствено обособен случай. През последните дни в България бяха регистрирани по 140-150 умряли, до момента в който в Италия от месеци не е имало над 100 умряли дневно от COVID-19. Италия досега е ваксинирала с две дози над 69% от популацията си, до момента в който България едвам 16%.

Италианските политици започнаха редица ограничения, с цел да накарат неимунизираните в последна сметка да го създадат, в това число възбрана да вървиш на работа, в случай че не си имунизиран. Равносметката – стопанската система на Италия нараства най-бързо в цяла Европа, в политиката царува непоклатимост, а имунизационната акция бележи невиждани резултати. В България царува политически безпорядък, имунизацията на процедура е спряла, а популацията е оскъдно, до момента в който продуктите в магазините стават все по-скъпи. А пикът занапред следва...

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР