В историята на България има няколко масови убийства, които с

...
В историята на България има няколко масови убийства, които с
Коментари Харесай

Ето ги най-жестоките убийства в България от 1970 година насам!

В историята на България има няколко всеобщи убийства, които с жестокостта си са шокирали цялата нация. Извършителите на зверствата нормално биват задържани до дни, написа организация " Фокус ".

На 15 януари 2017г. 

Баща, майка и техният наследник са открити мъртви в дома им в град Вълчи дол. Разследващите откриват, че става въпрос за двойно ликвидиране с последвало самоубийство след битов скандал. Според данните 65-годишен някогашен пожарникар е прострелял първо сина си и брачната половинка си, а по-късно се е самоубил.

На 31 октомври 2017г. 

Двойно ликвидиране е осъществено в плевенското село Горни Дъбник. Жертвите са татко и щерка на 72 и 35 години. За пристъплението е арестуван някогашния брачен партньор на дамата.

На 17 май 2016г. 

Съседка инцидентно открива труповете на възрастно семейство в двора на къщата им. Убитите са на 74 и 69 години. За закононарушението е арестуван техния наследник - чиновник на пловдивската „ Икономическа полиция ”.

На 21 януари 2013г.

Четиричленно семейство е намерено мъртво в пловдивския кв. „ Кючук Париж ”. Това са 32-годишният Георги Т. и 28-годишата му брачна половинка Николинка Т. и двете им деца – на осем и на три години. И четиримата са били с огнестрелни рани. По-късно излиза наяве, че се касае за тройно ликвидиране, последвано от самоубийство. Разследващите служители на реда са намерили до натрупа на мъжа законно притежаван от него револвер.

На 20 сепетмври 2011г.

Трима души бяха убити, а една жена бе тежко ранена след спор за парцел в Ябланица. Скандалът се разразил в фамилна вила в града. Загинали са 70-годишна жена, 51-годишният й наследник и 15-годишният й внук. Разпрата зародила сред 73-годишния Гаврил П. и фамилията на 70- годишната му сестра. Докато фамилията на сестрата вечеряло, Гаврил П. ненадейно нахлул в къщата им и разкрил огън против тях. На място издъхват племенникът на стрелеца Иван и неговият наследник – Теодор, на 15 години. Лекарите не съумяват да спасят живота на 70-годишната Цветанка, а снаха й изпада в кома. По време на стрелбата през прозореца съумява да избяга другият внук – Мариян, на 19 години. Минути по-късно Гавраил пали вилата, издигната на към 50 метра от къщата.

На 21 юни 2009г.

21-годишен наркозависим умъртви майка си, а по-късно и сестра си и се опита да се отърве от труповете измежду бял ден в неделя. Младежът, който е направил двойното ликвидиране в ж.к. „ Младост ”, е живеел на 20 етаж на блок 371, дружно с майка си и сестра си. Той бил арестуван, до момента в който се опитвал да придвижи тялото на една от жертвите в чувал дружно със строителни боклуци.

На 3 октомври 2010г.

Телата на мъж и жена, които са живеели на фамилни начала, бяха открити в региона на къщата им във вилната зона край пътя от м.с. Черно море към село Рудник. Тялото на дамата е намерено в автомобила на фамилията " Опел Омега ", паркиран в двора на дома им, а мъжът е открит по-късно в дерето на няколко метра против къщата. От полицията са безапелационни, че нещастието не е плод на фамилна драма, а става дума за двойно ликвидиране. След дни за двойното ликвидиране е арестуван 34-годишен мъж, осъждан за обири.

На 30 юли 2007 г. 

Македонка и българин са открити мъртви в квартирата си в столичния квартал “Редута ”. Открити са телата на 30-годишния българин от Велико Търново Емил К. и 24-годишната македонска гражданка Биляна Н. Младежите били открити окървавени на пода, а към тях имало две железни ножици. В стаята също са открити и патрони. Според проверяващите преди да бъдат убити двамата са измъчвани.

На 10 юли 2000г. 

Малко преди среднощ 22-годишния Георги Й. наръгва и убива някогашната си другарка - 17-годишната Галина И., и нейните братовчедки Ралица Д. и Анастасия М. на 15 и 13 години. Техните тела бяха открити рано сутринта на идващия ден в двора на учебното заведение във Вълчи дол. Според обвиняването претекстът на Георги е ревнивост. За жестокото си закононарушение той получава пожизнен затвор.

На 2 март 1997г. 

В жилището им в квартал „ Гео Милев “ в София са убити мъж, жена и 4-годишният им наследник. За тройното ликвидиране е упрекнат 18-годишният Димитър К., който прави признания и разказва детайлно по какъв начин е прострелял татко си, втората му брачна половинка и е прерязал гърлото на братчето си.

На 25 декември 1974г. 

Най-масовото ликвидиране в България е осъществено от 17-годишен възпитаник - Бранимир Д., който часове преди да нахлуе в общежитието, въоръжен с револвер " Валтер " и финландски нож, гледа за пръв път филмът " Кръстникът ". На 25 декември 1974 година в 20.45 часа в студентските общежития в кв. " Дървеница " е осъществено ликвидиране на 6 студенти, а 10 са ранени. Двама от тях почиват по-късно. Единият от убитите и 3-ма от ранените са непознати жители. По-късно пред проверяващите Бранко ще изясни, че е отишъл в общежитието да търси братовчедка си Елена, в която съгласно думите му бил влюбен. 17-годишният Бранимир е арестуван, само че заключението на петорната съдебно-медицинска експертиза гласи, че той не би трябвало да носи наказателна отговорност за злокобното действие, защото страда от " шизофренна неуравновесеност ". Решено е, че ученикът би трябвало да бъде настанен в психиатричната болница в ловешкия затвор. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР