В исторически план подобни инциденти често са предвещавали ръст за

...
В исторически план подобни инциденти често са предвещавали ръст за
Коментари Харесай

Етериум се насочва към 3,000 долара след прекъсването в мрежата на Solana

В исторически проект сходни произшествия постоянно са предвещавали растеж за Етериум и този път наподобява не е по-различно.

След връщането на Solana към естествения режим на работа, Етериум се възползва от момента, пробивайки доста равнище на опозиция и насочвайки се към границата от 3,000 $. Техническият разбор на комерсиалната двойка ETH/USD демонстрира уверено прекосяване през основно равнище на опозиция, което допуска смяна в пазарните настройки.

Инерцията на Етериум се подхранва в допълнение от въвеждането на стандарта за токени ERC404 – авангардна разработка, съчетаваща характерности от съществуващи стандарти за повишение на ликвидността и фракционирането. Въпреки това изкачването на Етериум до 3,000 $ зависи значително от поддръжката на вложителите, като спекулациите към евентуалното утвърждение на ETF за Етериум прибавят още един пласт евентуална поддръжка.

Такъв ETF би могъл да обезпечи контролиран метод за достъп на вложителите до ETH, евентуално привличайки обилни институционални вложения и вложения на дребно.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР