В исторически план най-големите успехи на ЦСКА са от времената,

...
В исторически план най-големите успехи на ЦСКА са от времената,
Коментари Харесай

ЦСКА не може да си позволи да играе без чужденци

В исторически проект най-големите триумфи на ЦСКА са от времената, когато единение българи носят " алената " фланелка. След измененията у нас и промяната на политическия режим задграничните легионери обаче трайно се настаняват в съвсем всички елитни тимове.

Къде сполучливо, къде не - попълненията от други страни внасят нови трендовете и пробват да вдигнат равнището на клубовете. В ролята на гранд и огромен тим ЦСКА постоянно е разполагал с по-класните иностранци, най-малко до появяването на феномена Лудогорец.
 Срджан Захариевски: Мачовете против ЦСКА са фантазия, това е клуб с обичаи в Европа
" Мачовете против ЦСКА са фантазия, това е клуб с обичаи в Европа "

Треньорът на Струга има вяра, че отборът му ще се изправи против " алените " в Лига на конференциите "

Въпреки това почитателите на 31-кратния първенец реагират с злост при новината за ново попълнение от чужбина. Веднага се търсят кусири, даже още преди да е изиграл и минута, а първото нещо при оповестяването на стартовите сформира на срещите е да се брои какъв брой българи стартират.

Нормално е да се желае повече момчета от школата да получават късмет. Дали обаче тим съвсем напълно с родни състезатели има късмет да се бори за каквото и да е било, свеж е образецът с Левски от предишния сезон. Получава се по този начин, че хем би трябвало да играят единствено локални гении, хем се чака пробив в Европа, купа и купа на България, победи против Левски и Лудогорец. Трудно.
 Снимка 521156
Източник:

Сега евентуално мислено изникват образци като Славия, Арда или ФК ЦСКА 1948, които съумяха да оставят приятни усещания с български сформира, само че уви при подобен модел липсва неизменност, видя се чудесно с " белите ", които едвам не изпаднаха.

Разбира се, не би трябвало да се търсят транфери на чужденци " на кг ". ЦСКА има потребност от точните хора на верните позиции, с цел да покачат класата и конкуренцията в тима.
 Сакалиев: Сигурен съм, че ЦСКА ще завоюва Суперкупата, Лудогорец няма почитатели
Сакалиев: Сигурен съм, че ЦСКА ще завоюва Суперкупата, Лудогорец няма почитатели

" Ситуацията в Левски е трагично-жалка "

В последните години сполучливите легионери у нас не са малко и няма потребност всеки да бъде изброен поотделно. Лошо е, че Валентин Антов е един от малцината в действителност сполучливи артикули на Академия ЦСКА. Феновете на " алените " се надяват още доста момчета да тръгнат по неговите стъпки, само че до момента в който това не се случи - " армейците " не могат да си разрешат да играят без чужденци.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР