В истински трилър се превърна мачът между Уулвърхемптън и Манчестър

...
В истински трилър се превърна мачът между Уулвърхемптън и Манчестър
Коментари Харесай

Драма от Висшата лига: Юнайтед се вкара в истински ужас , но спечели мач със седем гола

В същински трилър се трансформира мачът сред Уулвърхемптън и Манчестър Юнайтед от 22-ия кръг на Висшата лига.

" Червените дяволи " завоюваха мача с 4:3, в луда драма, която бе решена в седмата минута на продължението.

Именно тогава Коби Мейно донесе успеха на Манчестър Юнайтед, откакто секунди по-рано " алените дяволи " бяха изпуснали преднината си от два гола.

А никой не предполагаше да има сходна драма, тъй като Юнайтед стартира солидно и изигра мощно първо полувреме, от което се отдръпна на отмора с два гола задатък.

Маркъс Рашфорд, който много изненадващо стартира титуляр след грозния скандал, в който се замеси, съумя да оправдае гласуваното му доверие още в петата минута, когато откри резултата.

В 22-ата Расмус Хьойлунд изравни, а някъде в този миг изглеждаше, че гостите ще имат спокойна вечер и рутинна победа на " Молиню ".

Този резултат се резервира до 70-ата минута, а с оглед пропуските, които играчите на Манчестър Юнайтед направиха за трето попадение, нямаше нищо, което да подскаже за случилото се в идващите минути.

Уулвърхемптън като че ли от нищото получи дузпа след нарушаване на Каземиро, който имаше жълт картон, само че реферът реши да не му демонстрира нов подобен. 

Пабло Сарабия понижи от дузпата, само че пък четири минути по-късно Манчестър Юнайтед още веднъж имаше двата си гола задатък, а за следващ път воин бе Скот Мактоминей, който макар позицията си на отбранителен халф, все още е голмайстор на състава.

Пет минути преди края Манчестър Юнайтед водеше с 3:1 в резултата, само че след един корнер неразбираемо по какъв начин трима играчи на " вълците " бяха оставени сами на няколко метра пред вратата. Единият от тях бе Макс Килман, който овладя и се разписа, осигурявайки драма в самия завършек на мача. 

А Уулвърхемтън получи своята премия за непримиримия дух в 95-ата минута, когато съумя да провежда контраофанзива, а Педро Нето матира Онана и изравни - 3:3.

Но и това не бе всичко. Всичко приключи с отчаяние за домакините, тъй като в седмата минута на добавеното време дебютният гол на Коби Мейно донесе трагичният триумф на Юнайтед с 4:3.

Така Юнайтед към този момент е седми с 35 точки, на осем от зона Шампионска лига, до момента в който Уулвърхемптън е в средата на таблицата с 29 пункта. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР