В истинска сага се превръща темата с напускането на италианския

...
В истинска сага се превръща темата с напускането на италианския
Коментари Харесай

Сага на Герена с напускането на Делио Роси

 Треньорът на Вадуц назова мачовете с Левски
В същинска сага се трансформира тематиката с напускането на италианския треньор на Левски Делио Роси. Специалистът не желае да напусне по взаимно единодушие без обезщетение, което съгласно разнообразни информации е сред 290 000 и 500 000 евро.

Договорът на италианеца изтича през лятото на 2019 година, а месечното му заплащане е било 24 000 евро. След отпадането от Вадуц в първия квалификационен кръг на Лига Европа търпението на аудитория и шефове се изчерпа.

Ден по-късно притежателят Спас Русев разгласи, че е постигнал единодушието на Роси да се разделят по взаимно единодушие с наказателна клауза от 3 или 4 заплати. 24 часа по-късно обаче Роси размишления, появи се на " Герена " с готовност да води тренировката на тима или да си получи цялата отплата. Италианецът даже заплашил, че ще даде клуба на ФИФА, написа " България Днес ".

Вчера на " Герена " е имало изключително заседание на Управителния съвет. На него " сините " са обсъждали следващата оферта, която ще насочат към Роси, с цел да скъсат контракта му по взаимно единодушие. На " Герена " се надяват, че наставникът ще одобри офертата.

Очаква се развиване да настъпи най-късно до петък. Ако всичко е наред, Левски ще може да разгласи Славиша Стоянович за нов треньор. Словенецът към този момент се разбра със " сините ", само че не може да встъпи в служба, до момента в който Делио Роси не освободи поста си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР