В Истанбул е предотвратено покушението на 45-годишния легендарен бандит Надир

...
В Истанбул е предотвратено покушението на 45-годишния легендарен бандит Надир
Коментари Харесай

11 убийци чакали бандита Надир на излизане от затвора ВИДЕО

В Истанбул е предотвратено покушението на 45-годишния именит престъпник Надир Салифов, по прякор Гули. По-рано той бе освободен от наказателна колония, където прекара 22 години.

Веднага по-късно така наречен " вор в законе " (бандит) отпътува за Турция, където бе сниман дружно с брат си. Според съветски медии в Истанбул Гули бил причакван от група убийци от 11 души. Всички те били арестувани в търговски център в турската столица.

Бандитите били предвождани от брата на ликвидирания през 2016 година престъпник Ровшан Ленкорански - Рафик Джаниев. Той подготвил убийството, тъй като бил уверен, че Гули провел от колонията показния разстрел на брат му, оповестява Блиц.

Всеки един от убийците е подозиран за голям брой показни убийства на територията на Русия. Гули е измежду най-легендарните съветски бандити от по-старата престъпна история на страната.

Освобождаването му бе предстоящо с огромен интерес от незаконните среди. Криминални престижи от Урал даже го оповестиха за безалтернативен водач на незаконния свят на страните от някогашния Съюз на съветските социалистически републики.

41-годишният Ровшан Ленкорански, именуван от доста " страшилището на Урал ", бе погубен на 18 август 2016 година в Истанбул, до момента в който чака в колата си зелен сигнал на светофара. Шофьорът му умира на място, а Ровшан е закаран в болничното заведение, където издъхва от раните си. Погребан е в гробището в Азербайджан.

Видеото долу демонстрира погребението на Ленкорански. /Марица.бг
тагове палач надир затвор
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР