В Истанбул е построена една от най-големите аерогари в света.

...
В Истанбул е построена една от най-големите аерогари в света.
Коментари Харесай

Иво Христов: Ако позволим концесията на летище София, то ще стане второстепенно

" В Истанбул е издигната една от най-големите аерогари в света. Ако допуснем даването на летище " София " на концесия, то ще се трансформира във второстепенна аерогара ", съобщи пред Българска национална телевизия претендентът за евродепутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " Иво Христов.
 Елена Йончева: Кранчето на газта се държи от Турция, в този момент желаят да ѝ дадат и българското летище  Нинова: Какво европейско вижда ГЕРБ в даването на Летище София на концесия на Турция  Отвориха офертите за Летище София, само че всички незнайни остават
Той съобщи още, че даването на летището на концесия всеки българин ще би трябвало да пътува първо до Истанбул и там да се прекачи.

" Кое постанова тази концесия? Кое постанова едно печелившо дружество да се отдава на концесия, освен това на турска компания, с ясната идея- какво ще последва? ", попита той. По думите му такива кавги са ежедневни, а държавното управление стои право, тъй като като жертва на моряшки пердах, която удрят от всички страни, не съумява да падне.

Иво Христов изясни, че у нас националният залог на евроизборите е по-силен от европейския. " На 27-ми май ще се събудим в нашата България, с нашата корупция, неправда, трафик, безпорядък, плячкосана природа. За да има придвижване у нас, би трябвало да има предварителни избори. Те могат да дойдат единствено при победа на листата на " Българска социалистическа партия за България ", сподели още той.

Според него ГЕРБ се явяват на вота с доста сателитни претенденти, чиято единствена цел е да лишават от резултата на Българска социалистическа партия.

" Ще дадем ли късмет на това прогнило от корупция ръководство, което затъна в " Апартаментгейт ", скандал с къщи за посетители, скандал с Порожанов, още веднъж да се укрепи? Ще дадем ли късмет да се случи тази мрачна прогноза на депутата от ГЕРБ Георги Марков, който сподели: " Борисов ще ни ръководи до момента в който му омръзне? ", попита Христов.

По думите му политическа смяна би трябвало да има и в случай че тя не се случи по цивилизован метод посредством избори, има риск да се случи стихийно. " Това няма да е добре за никой, нито за страната, даже и за ръководещите ", безапелационен бе той.

Като съществени цели на Българска социалистическа партия и ПЕС Христов уточни втория обществен дирек, който да подсигурява отбрана на обществения статус и обществената страна в Европа. " За да се случи това, са нужни средства ", разяснява той. Обясни, че с цел да остават нашите пари у нас и с тях да може да се реализира това, левицата ще се бори за законодателство против офшорните зони и финансовата транзакции да бъдат таксувани. Христов акцентира, че са извънредно нужни минималната европейска пенсия и минимална европейска заплата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР