В исландската столица Рейкявик от няколко години съществува първият в

...
В исландската столица Рейкявик от няколко години съществува първият в
Коментари Харесай

Музеят, в който ще ни хване срам

В исландската столица Рейкявик от няколко години съществува първият в света Музей на пениса, прочут още като фалологически музей . Ако и на нас ни звучи малко непочтено да има непрекъсната галерия, отдадена на мъжките полови органи, само че на женските - не, значи ще се зарадваме от това какво следва да се случи в Лондон.

Английската столица ще стане дом на единствения към този момент Музей на вагината. Основателката Флорънс Скъчер , която е прочут влогър, не крие, че е била подтикната точно от мястото в Исландия, което възхвалява мъжкото достолепие. И нали живеем в свят, който сe бори за тъждество сред половете...
 Снимка 414739

Докато тече работата по непрекъснатия Vagina Museum, Скечър е провела събиране на средства за краткотрайна експозиция, която да сe обитава в лондонския Camden Market от тази есен. Явно концепцията им не търпи отсрочване и потребността от сходно място е огромна, с цел да се реализира тъждество сред половете и в това отношение .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Femedic (@thefemedic) на Мар 21, 2019 в 2:00 PDT

Музеят ще е място за разнообразие, за показване на женските интимни елементи от разнообразни вероятности - историческа, научна, както и културна и социална. Освен това, ще работи в съдействие с разнообразни благотворителни организации и ще поддържа акции с акцент върху здравето и мястото и дамите в обществото.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Vagina Museum (@vagina_museum) на Авг 7, 2018 в 11:30 PDT

Експонатите в музея ще са свързани напълно с формата на женските полови органи, а сходен тип ще имат даже сладките в кафенето към музея. С това Скечър се надява да промени визията, че женските интимни елементи са " срамни ", а не " дстойноство ", както постоянно се назовават мъжките, предава Business Insider.
 Забраненият град и кой е най-посещаваният музей в света
Кой е най-посещаваният музей в света

Не, не е Лувърът

С реализиране на " дестигматизация на гинекологичната анатомия " влогърката се надява да промени статистиката, съгласно която доста дами умират от рак на шийката на матката, тъй като посещават гинеколог прекомерно късно. Затова не трябва да си представяме Vagina Museum като експозиция от фотоси на женски полови органи - неговата задача е надалеч по-важна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР