В интервю за вестник Труд заместник-министърът на правосъдието проф. Николай

...
В интервю за вестник Труд заместник-министърът на правосъдието проф. Николай
Коментари Харесай

Преглед на печата

В изявление за вестник " Труд " заместник-министърът на правораздаването проф. Николай Проданов показва, че надзирателите в пандизите би трябвало да са наедно с служителите на реда. Коментарът му идва във връзка митингите на надзирателите и правосъдните охранители, които упорстват за по-високи заплати и по-добри условия на труд.

По думите му те с цялостно съображение упорстват държавната власт да ги третира развноправно с служителите на реда, тъй като работата им е сходна. По думите му пандизчиите са намалели от 12 хиляди през 2012 година на 7 хил, тъй като популацията на страната е намаляло и престъпността се изнася, разяснява заместник-министърът на правораздаването проф. Николай Проданов пред " Труд ".

" За неизпълнена комерсиална договорка ще се влиза в пандиза ", написа вестник " Сега ". Промени в Наказателния кодекс, предлагани от държавното управление и импортирани в Народното събрание, могат да развържат ръцете на прокуратурата и да доведат до присъди и влизане в пандиза на всеки търговец, който не извърши свое обвързване по контракт. За това сигнализира ръководителят на катедрата по наказателноправни науки в Юридическия факултет на Софийския университет и някогашен началник на Народното събрание проф. Пламен Панайотов, осведоми " Сега ".

Вестник " 24 часа " оповестява, че българите ще могат да резервират почивки и да пазарят артикули онлайн и през непознати уеб сайтове, когато преценяват, че е по-изгодно. Това ще стане допустимо с нов правилник, който би трябвало да бъде гласуван през днешния ден от Екологичен потенциал. Документът би трябвало да ограничи предлагането на отмора в едни и същи хотели на разнообразни цени за българи и германци да вземем за пример, добавя изданието.

Очаква се скок на самолетните билети, осведоми вестник " Стандарт " като повода за това е растежът на цените на петрола, които рефлектират върху цените на самолетните компании. Изданието изяснява, че цените на петрола, които възлизат на към 30% от разноските на самолетните компании, се усилват с 52 на 100 от юни 2017 година

Българинът изяжда годишно двойно повече месо, в сравнение с плодове. Основен дял в храната на трапезата взима пилешкото, като за 12 месеца над 56 млн. пилета са били купени от семействата. Това демонстрират данните на Министерството на земеделието и храните, показани от " Монитор ".

" Заради бодърствуване и финансови загуби Европа стопира местеното на стрелките напролет и есента ", написа в заглавие на първата си страница вестник " Телеграф ". Първа стъпка в тази посока се чака да бъде направена в четвъртък, когато Екологичен потенциал ще гласоподава резолюция против над 40-годишната процедура. Идеята за отпадането й идва след недоволство от Финландия, прецизира всекидневникът. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР