В интервю за Vanity Fair 33-годишната певица Граймс, любимата на

...
В интервю за Vanity Fair 33-годишната певица Граймс, любимата на
Коментари Харесай

Странните навици на Илон Мъск

В изявление за Vanity Fair 33-годишната певица Граймс, обичаната на създателя на Tesla и SpaceX Илон Мъск, описа за навиците на милиардера, чието положение се прави оценка на $221,1 милиарда.

Граймс призна, че двамата с Мъск за повторно са станали родители и си живеят поотделно, само че се обичат и поддържат връзка. В изявлението обаче има и други любопитни обстоятелства.

Според Граймс всички считат, че живее в разкош, само че в реалност това не е напълно правилно:

„ Той не живее като милиардер. Понякога даже се държи като доста безпаричен човек “, сподели тя.

Според Граймс комфортът в всекидневието на Мъск не е от огромно значение: един път, когато живеели дружно в Лос Анджелис, Граймс намерила дупка в матрака на леглото, само че вместо да купи нов матрак, милиардерът предложил да бъде донесен матрака от вкъщи й .

Казах му:

„ Може би няма да живеем в тази несигурна къща за 40 000 $, в която съседите ни снимат и няма защита, а аз би трябвало да хапвам фъстъчено масло осми следващ ден? “ Не съм доста осведомена с лукса, само че въпреки всичко нуждая се от храна, спомни си Граймс.

Певицата твърди още, че от време на време към Илон Мъск се е чувствала като заседнала сред два свята. „ Имаше интервал в живота ми, когато бях изцяло безпарична и безусловно живеех на улицата ”, спомня си тя.

Граймс признава, че нещата сред тях с не са толкоз елементарни, изключително откакто преди шест месеца той разгласи раздялата посред им след 3-годишна връзка.

 граймс, мъск

„ Бих могла даже да го нарека мое гадже, само че сме доста мобилни. Ние сме най-хубави другари. Виждаме се постоянно, само че имаме своите неща за правене. Не мисля, че хората могат да ни схванат, само че би трябвало да сме свободни ”.

Граймс обаче добави, че считат да имат още деца . Сега двойката има две: наследник, роден през 2020 година, и щерка, родена в края на предходната година. Тя е родена от сурогатна майка, защото и с Мъск решили да не рискуват.

 илон мъск, наследник

За 50-годишния милиардер новородената щерка е седмото му дете. Освен деца с Граймс, милиардерът има пет деца от някогашната си брачна половинка писателката Джъстин Мъск .
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР