В интервю за сутрешния блок на bTV Лорер заяви, че

...
В интервю за сутрешния блок на bTV Лорер заяви, че
Коментари Харесай

Ицо Хазарта поиска извинение от Лорер

В изявление за утринния блок на bTV Лорер съобщи, че политиката е извънредно динамично занимание, в което позициите на партиите и техните водачи се трансформират и добави: " В случая с господин Пеевски виждаме, че се трансформират за положително. Той стана представител на европейските полезности както на неговата партия, по този начин и за цяла България. Това се вижда напълно явно. Позициите, които пази сега, са същите, които отстояваме и ние. Това е ролята, която си е избрал и ролята, която неговата партия му е отредила ". 

Лорер дори не отхвърли опцията ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи да стане министър председател, каквато поръчка направи преди дни.

Думите му накараха Христо Петров да изиска обществено опрощение. 

" След днешното си изявление най-малкото, което дължи моят сътрудник Даниел Лорер на българските жители, е опрощение. Не пояснение, а опрощение ", написа Хазарта в профила си в обществените мрежи.



Малко по-късно, още веднъж през Facebook, пристигна и извинението на Лорер към " стресналите се от заглавията ". Постът в профила му в обществената мрежа бе озаглавен " Какво е желал да каже създателят? ". 

Днес заявих моята кардинална позиция по бТВ: министър-председател на страната не би трябвало да бъде човек, който е обект на интернационалните наказания. Като господин Пеевски. Извинявам се на всички наши поддържници и другари, които са се стреснали от заглавията във връзка с господин Пеевски тази заран. Заглавието не дава отговор на казаното от мен ", написа Лорер.

Депутатът от Политическа партия дава и два образеца. 

" Когато на Хамас атакува Израел, извършвайки свиреп издевателства над спокойно население, и когато Путин атакува Украйна- Движение за права и свободи застанаха на страната на жертвите. Аз не мога да не доклада това ", написа Лорер и добавя: 

" Същевременно във вътрешнополитически проект считам непрекъснатите изяви на господин Пеевски, изключително към премиера господин Денков, за провокативни, непремерени и несъстоятелни, и това е ясно и от моите дейности и реакции до момента, и от цялостната позиция на Продължаваме промяната и нашата коалиция с Демократична България. Такова деструктивно държание не може да бъде нито подкрепено, нито поощрявано ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР