В интервю за руските медии бившият руски президент Дмитрий Медведев,

...
В интервю за руските медии бившият руски президент Дмитрий Медведев,
Коментари Харесай

Медведев и Песков: „Пиратствайте западните продукти, за да им нанесем максимална вреда и тези компании да фалират“

В изявление за съветските медии някогашният съветски президент Дмитрий Медведев, който в този момент е заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация, прикани съветските консуматори да пиратстват западните артикули на фирмите, които са напуснали съветския пазар. Той сподели, че това се се прави на правилото каквото са си поискали това и са получили.

„ Знаете ли какво? Потърсете кои са верните пирати и теглете от тях. Ако те са ни напуснали и са си отпътували, разните там нетфликси и други сходни, значи ще си изтегляме всичко належащо и ще гледаме, слушаме и употребяваме гратис. По този метод бих желал да им нанесем оптимално вероятната щета и те да банкрутират “ съобщи пред РИА Новости Дмотрий Медведев.

Интересно е, че до неотдавна Медведев като правист се отнасяше негативно към пиратството, само че в този момент обстановката е по-друга и събитията са го принудили да призове всички руснаци да пиратстват западните артикули.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков се съгласи с изказването на Медведев, а това автоматизирано значи, че самият Кремъл е склонен с тази концепция.

„ Съгласен съм с Дмитрий Анатолиевич. Всъщност ние си имаме работа с пирати – това са всички тези, които ни ограбиха, които си присвоиха нашите активи, откраднаха нашите активи. Фразата ‘Пиратско съдържание’ би трябвало към този момент да се възприема в друга светлина “ – бяха думите на представителя на Кремъл.

Песков добави, че не умее да употребява торенти, само че има хора, които му теглят филми.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР