В интервю за руски медии, включително ТАСС и социалната мрежа

...
В интервю за руски медии, включително ТАСС и социалната мрежа
Коментари Харесай

Медведев: Русия не планира да влезе в пряк конфликт с НАТО frognews.bg

В изявление за съветски медии, в това число ТАСС и обществената мрежа ВКонтакте, Медведев отговори негативно на въпрос " дали си коства да се премине от прокси война " със Запада към директен спор и да се обясни най-сетне кой ще победи.

 

Ние сме заинтригувани всичко това да се позволи по кротичък път посредством договаряния. Друг е въпросът, че към този момент от другата страна, най-малко обществено, ни дават отговор, че не са заинтригувани, уточни Медведев.

 

Според него повода за този отговор е, че " зад океана не им позволяват да го вършат, тъй като се стремят да нанесат оптимални вреди на Руската федерация ".

 

Според Медведев опасността от нуклеарен спор не е отминала, а е повишена и продължава да нараства с доставките на по-мощни оръжия за Украйна.

 

Той предизвести, че всеки опит на Киев да си върне Кримския полуостров, анексиран от Москва през 2014 година, ще бъде за Русия съображение да употребява " безусловно всевъзможни оръжия " против Украйна, в това число и нуклеарни, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР