В интервю за предстоящия брой на австралийския Vogue, бившата членка

...
В интервю за предстоящия брой на австралийския Vogue, бившата членка
Коментари Харесай

Тв водещ накарал Виктория Бекъм да се претегли в ефир

В изявление за идния брой на австралийския Vogue, някогашната членка на момичешката тайфа Спайс гърлс си спомня за присъединяване си в шоуто на английския ефирен водещ Крис Евънс " TFI Friday " през 90-те години на предишния век, когато комикът я предиздвикал в предаване онлайн да се качи на кантара, заяви “Дейли мейл ”.
 

— Daily Express (@Daily_Express)
По време на присъединяване си в шоуто през 1999 година Евънс направи комплимент на Бекъм, че наподобява " фантастично " след раждането на Бруклин , преди да я попита по какъв начин е съумяла да влезе още веднъж във форма.

След като Пош Спайс показа, че не е упражнявала, Евънс я попита: " Върна ли се тежестта ти в норма? ". В отговор Бекъм сподели, че е по този начин, само че Евънс попита дали може да " ревизира ".

Тогава той извади везна и шеговито насърчи сегашната майка на четири деца да се претегли. " Осем камъка не е по никакъв начин зле, нали? " - сподели Еванс. За сведение: осем камъка са 112 кг .

Бекъм загатна за случая в ефир, до момента в който говореше с Vogue Австралия, като сподели: " Преди доста години участвах в телевизионно предаване с Крис Евънс, а аз таман бях родила Бруклин и по-късно отслабнах доста ".

Модната дизайнерка сподели, че майка ѝ също е отслабнала след раждането, като означи, че " това не значи, че имаш хранително разстройство ".

" И той ме накара да застана на кантара, с цел да ме претеглят ", продължи тя. " Можете ли да си визиите това да се случи в днешно време? ”
Бекъм също по този начин описа какъв брой доста медиите са се фокусирали върху тежестта и външния ѝ тип по това време.
 
slams broadcaster Chris Evans for forcing her to weigh herself on live television just weeks after the birth of her first child. Read Wednesday's Eden Confidential social diary via
— Richard Eden (@richardaeden)

" Наричали са ме Порки Пош, Скелетна Пош " - спомня си тя.

Основателката на Victoria Beckham Beauty и брачна половинка на Дейвид Бекъм сега е майка на четири деца - Бруклин, който е на 23 години, Ромео, 19 година, Круз, 17 година, и Харпър, 10 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР