В интервю за Mediapool журналистът Елисавета Панова говори за тормоза,

...
В интервю за Mediapool журналистът Елисавета Панова говори за тормоза,
Коментари Харесай

Елисавета Панова: Размазването на физономиите ни няма да спре

В изявление за Mediapool журналистът Елисавета Панова приказва за издевателството, на който е подложена през последните четири години. Тя споделя за запорите наложени ѝ от данъчните, както и за действиата на данъчните против брачна половинка ѝ Лозан Панов, който е ръководител на Върховния касационен съд.

Г-жо Панова, вие твърдите, че има опит за разпра на премиера с вас. От какво съдите за това?

Да притежаваш силата и инстинктите на " царете в джунглата " несъмнено е заложба, само че да повтаряш тяхното държание, си е оттегляне на еволюцията от нейните завоевания. В този смисъл методите, по които господин Борисов постъпва с всеки, който не задоволи прищевките му, демонстрира един доста напреднал и изчерпателен развой на оварваряване. За страдание, изводите ми не се базират на непознат опит, а на насъбраното знание за нашия министър председател в разнообразни обстановки, в които по концепция на ориста, бях участник.

Бихте ли дала съответни образци?

Спомням си един диалог преди време с немския ръководител на Върховния съд госпожа Бетина Лимперг, която ми сподели, че съчетанието сериозен публицист и самостоятелен арбитър, е допустимо най-неблагоприятното за изискванията, при които живеем. От " посланията ", които получавам през последните години от господин Борисов, разбирам, че в тази констелация най-опасна била брачната половинка.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР