В интервю за E! News“ Шер сподели, че е развълнувана

...
В интервю за E! News“ Шер сподели, че е развълнувана
Коментари Харесай

Шер работи по нова музика с младото си гадже

В изявление за „ E! News “ Шер показа, че е " разчувствана " от основаването на музика със своя нов другар и продуцент.

76-годишната легенда на попкултурата съобщи: " Отивам в Англия, с цел да направя два албума. " Тя добави: " Някои от песните, които Александър ми даде, ме направиха много разчувствана. Той е продуцент и публицист и прави всичко, тъй че съм щастлива от това ".

Тя продължи още, че " се опита да влезе във форма " за проектите за турне по-късно през годината.
Изпълнителката на „ Believe “ и преди е говорила за 40-годишната разлика сред нея и 36-годишния Едуардс, с който стартира да се среща през 2022 година, откакто го срещна на Седмицата на модата в Париж.

— Daily Mail Online (@MailOnline)

" На хартия това е някак смешно ", загатна Шер в предаването „ The Kelly Clarkson Show “. " Но в действителния живот се разбираме отлично. Той е страховит. А аз не прирписвам на мъжете качества, които те не имат ".

" ЛЮБОВТА НЕ ПОЗНАВА МАТЕМАТИКАТА, А ВИЖДА ", написа тя също по този начин в заличен след това туит през ноември 2022 година
На Коледа предходната година Шер сподели диамантения пръстен, който ѝ подари Едуардс, и сподели, че би желала да го покаже на починалата си майка Джорджия Холт, която умря на 96-годишна възраст по-рано същия месец.

Тя не е единствената известна жена, с която Едуардс се е срещал. Той е татко и на Слаш Електрик Александър Едуардс, който споделя с някогашната си брачна половинка Амбър Роуз през 2019 година

Носителката на премията " Грами " Шер съобщи пред Кларксън: " по-възрастните мъже просто не ме харесват чак толкоз доста " и счита, че противоположното е правилно с по-млади сътрудници.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР