В интервю за DualShockers основателят и изпълнителен директор на Obsidian

...
В интервю за DualShockers основателят и изпълнителен директор на Obsidian
Коментари Харесай

Шефът на Obsidian би искал да работи по нов Fallout

В изявление за DualShockers създателят и изпълнителен шеф на Obsidian Entertainment Фиргъс Уркухарт споделя, че в случай че се отвори опция да работи по нов Fallout, той би приел незабавно предлагането. Интервюто на медията с Уркухарт идва в годината, в която се отбелязва четвърт век от излизането на първата игра.

Obsidian, през днешния ден към този момент благосъстоятелност на Microsoft, са основатели на считания от мнозина от почитателите за най-хубав Fallout: New Vegas. Още откакто Microsoft разгласи, че ще купи Bethesda, геймъри и медии се обърнаха с разумния въпрос: Ще разреши ли компанията на Obsidian да основат нов Fallout? От Microsoft се задволиха с прекомерно сбит отговор – емоджи на чудещо се дребосъче.

Самите Obsidian си имат сега задоволително работа в действителност. Наскоро се появи финалната версия на Grounded, следва излизането на дребния план Pentinent. Заедно с това обаче те работят и по две огромни игри – продължението на Outer Worlds и Avowed – ААА заглавие с вероятност от първо лице, което ще дели един свят с Pillars of Eternity.

Но след излизането на Avowed, Obsidian ще би трябвало да търсят нови планове и Уркухарт към този момент има дори и проект по какъв начин биха могли да станат нещата. „ По някое време ще би трябвало да помислим каква ще е идната ни игра и за мен ще е изненада, в случай че Fallout не е в листата. Ако в действителност работим по Fallout, ще би трябвало да го свържем с това, което са създали Bethesda до този миг и с много други неща. Лично аз обаче постоянно съм казвал, че преди един ден да се насочва към залеза, ще ми е хубаво да поработя още над един Fallout “, заключава поетично Уркухарт. Той е шеф на Black Isle Studios, част от Interplay, когато излиза първия Fallout. Уркухарт се явява един от основателите на SPECIAL системата, напомнят от PC Gamer, водещ дизайнер и продуцент е също на Fallout 2. Уркухарт напуща тогавашния си шеф през 2003, с цел да основе Obsidian Entertainment, само че както прецизира пред DualShockers останал още година в Interplay единствено с цел да може да поработи още малко над Fallout. „ Обичам Fallout “, споделя Уркухарт.

Нов Fallout обаче надали ще забележим скоро. По-рано тази година шефът на Bethesda Тод Хауърд показа, че Fallout 5 ще има, само че той ще излезе едвам след стартирането на Elder Scrolls 6. Преди това обаче би трябвало да излезе Starfield, което се чака да се случи при започване на 2023.

И до момента в който нов Fallout не се задава на хоризонта, то може да си припомните величието на истинската поредност с визитата на магазина на Epic Games. Там от 20-ти до 27-ми Fallout 3.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР