В интервю за държавната информационна агенция APA президентът на Австрия

...
В интервю за държавната информационна агенция APA президентът на Австрия
Коментари Харесай

Президентът на Австрия поиска единна система за бежанците

В изявление за държавната осведомителна организация APA президентът на Австрия Александър Ван дер Белен акцентира като нужда основаването на единна система за даване на леговище в Европа.
Ван дер Белен означи неналичието на единодушие сред страните от Общността във връзка казуса с миграцията, като в същото време настоя за ценене на Женевската спогодба, опциите за законна имиграция и европейска система за леговище.
„ За всеки, който търси леговище, би трябвало да има подобаваща процедура и да му бъде предоставена протекция, в случай че изискванията за това са изпълнени ", съобщи австрийският президент, като в същото време добави: „ Ако желаеме да предотвратим противозаконната миграция, би трябвало да създадем благоприятни условия за законна имиграция ". С европейското законодателство в региона на имиграцията и обща система за леговище „ можем да защитим преследваните и в това време да направляваме имиграцията, към която би трябвало да работим ", изрази убеденост президентът на Австрия, съобщи " Фокус ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР