В интервю за БГНЕС бившият президент Росен Плевнелиев коментира избора

...
В интервю за БГНЕС бившият президент Росен Плевнелиев коментира избора
Коментари Харесай

Плевнелиев обвини Трифонов в зависим от Доган

В изявление за БГНЕС някогашният президент Росен Плевнелиев разяснява избора за проектокабинет на Слави Трифонов.

" Когато една партия ултимативно постанова на всички останали някакви имена, тук няма да разясня персоналните им качества, по-голям е методът. Подходът на Слави Трифонов е недемократичен. Трифонов е един общоприет популист, а популистите, както доста пъти съм казвал, не са демократи. Популистът Трифонов постанова личната си воля, хора, визии и цели, в случай, че народът не му е дал тази власт. Това е популизъм в деяние “, сподели Плевнелиев.

Зависимостта на Слави Трифонов от Ахмед Доган и Движение за права и свободи е явна, акцентира някогашният държавен глава и напомни:

„ През годините Доган е давал изявленията само и единствено за Слави Трифонов. Моето влизане в политиката през 2009 година се дължеше на желанието да се спре разпределението на порциите и баниците от Доган , което той оповести обществено не къде да е, а в шоуто на Слави Трифонов. Никога няма да не помни по какъв начин още тогава той и сценаристите му излъчваха сигнала „ Браво “, „ Ашколсун “ – ето това е мощен водач “.

Според някогашния президент тази връзка продължава и до ден сегашен.

„ Погледнете по какъв начин е основана малкия екран на Трифонов , кои са неговите спонсори. Как по този начин стана, че за една седмица тя влезе при всички кабелни оператори в България, сякаш някой доста мощно се намеси, с цел да се случи това нещо “, съобщи някогашният държавен глава.

„ Проектът на Трифонов е инжинерингов, сходно на този на Бареков. Между тях няма разлика. Стана ми тъжно, когато видях какъв брой сътрудници на Държавна сигурност се юрнаха да се изявяват като представители на „ ИТН “, по какъв начин щели да бъдат първа политическа мощ и по какъв начин щели да оправят България. Защото това е следващият инжинерингов план още веднъж от тези, които са учели не къде да е, а в Москва по какъв начин се вършат сходен вид планове “, сподели Плевнелиев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР