В интервю, публикувано във вестник O Estado de Sao Paulo,

...
В интервю, публикувано във вестник O Estado de Sao Paulo,
Коментари Харесай

Бразилия търси 1 млрд. долара помощ от чужбина за спасение на горите на Амазонка

В изявление, оповестено във вестник " O Estado de Sao Paulo ", министърът на околната среда на Бразилия Рикардо Салес съобщи, че за битката с обезлесяването на Амазонка са нужни най-малко 1 милиард $ непозната помощ, съобщи БГНЕС.
" Планът е да намерим помощ в размер на 1 милиард $ за 12 месеца. Ако тези запаси бяха разполагаем, с цел да се употребяват за битка с обезлесяването, можем да се ангажираме с понижаване сред 30% и 40% за 12 месеца ", сподели министърът.
 Бразилският президент обиди най-известната природозащитна организация в света Бразилският президент обиди най-известната природозащитна организация в света
Бразилският президент Жаир Болсонаро назова екологичната организация " Грийнпийс " " отпадъци ", а природозащитниците счетоха изказването му...
Бразилия е необятно подложена на критика за неуспеха да ограничи обезлесяването в Амазонка - най-голямата тропическа гора в света.
Крайнодесният президент на страната Жаир Болсонаро съобщи, че избира да употребява икономическите запаси на тропическите гори, вместо да ги пази, и изпрати войски да се опитат да се оправят с казуса, само че тези дейности нямаха триумф.
Болсонаро добави, че към този момент е изискал помощ и съдействие от Съединени американски щати и Норвегия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР