В интервю през 2019 г. основателят на Microsoft Бил Гейтс

...
В интервю през 2019 г. основателят на Microsoft Бил Гейтс
Коментари Харесай

Android или iOS предпочита Бил Гейтс

В изявление през 2019 година създателят на Microsoft Бил Гейтс разкри, че една от най-големите му неточности въобще е пропускът му да се опълчи на Гугъл и да трансформира Windows Mobile във водеща мобилна операционна система.
 Бил Гейтс, Windows Mobile, Android и за какво мобилната операционна система се е провалила
Защо Windows Mobile се провали

Бил Гейтс е прям за най-голямото си отчаяние

Може би мнозина се питат какъв телефон употребява милиардерът през днешния ден и на коя от двете водещи мобилни операционни системи симпатизира - Android на Гугъл или iOS на Apple, имайки поради изявлението му от 2019 година

По време на среща в платформата Clubhouse, която за момента е налична единствено през iOS, Гейтс показа, че телефонът, който употребява, работи с Android, само че не назова съответния модел.
 Снимка 520876

Като причина за желанието му, той посочи съвместимостта на Android с Windows приложения, както и фактът, че телефоните с Android идват с конфигуриран пакет от приложения на Microsoft.

За да е в крайник с новите технологии обаче, Гейтс разполага и с iPhone, с който си " играе " понякога и който очевидно употребява, с цел да взе участие в срещи в Clubhouse.

Подобно отношение има и към обществените мрежи, където явно има разнообразни профили, само че главният, който употребява, е този в Twitter.
 Снимка 506518

В хода на срещата милиардерът показа и мнението си за биткойн, като се дефинира за " биткойн песимист " и разкри, че не влага в крипто валути.

" Биткойн употребява повече електрическа сила от който и да е различен разплащателен способ, " споделя Гейтс.
 Бил Гейтс, Илон Мъск и какво мисли създателят на Microsoft за милиардера
Подцени ли Бил Гейтс Илон Мъск

Къде се разминават вижданията им

" Купувам ваксини за малария, ваксини за шарка, влагам в компании, които създават артикули ", изясни той във връзка с инвеститорските си желания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР