В интервю по БНР социологът Кольо Колев посочи, че дори

...
В интервю по БНР социологът Кольо Колев посочи, че дори
Коментари Харесай

Кольо Колев: Следващи избори ще донесат по-малко крясък frognews.bg

В изявление по БНР социологът Кольо Колев уточни, че даже да се сформира държавно управление, то по-скоро ще " завоюва време за приемане на неотложности и ще предстоят нови избори ". 

 

Според Колев партиите са в " честен капан ", защото още преди изборите всяка от тях се легитимира с отбиване от другите.Към този миг, в случай че се реализира коалиция, тя ще наподобява като нелигитимна за жителите. Колев показва, че евентуално тя ще бъде призната от хората като " коалиция сред " мошениците, крадците, лъжците ", като едно такова едно такова ръководство " би имало много подозрителен престиж ". 

 

Според социолога: " Стефан Янев няма самочувствието да водачества с 12 депутати ", защото той е най-малката парламентарно показана партия.В случай, че третият мандат отиде при тях, " Български напредък " ще бъдат натоварени да сформират компромисно държавно управление. 

 

Корнелия Нинова щесе стреми да взе участие във властта, тъй като Българска социалистическа партия има вътрешнопартийни проблеми. Колев уточни, че това предпочитание може да бъде посрещнато добре както от ГЕРБ-СДС, по този начин и от Движение за права и свободи, които ще търсят метод за излизане от изолацията, в която се намират. 

 

Колев уточни, че завършеното болшинство за връщане към хартиените бюлетини значи " връщане на същите безумия ". 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР