В интервю на сцената на The New York Times DealBook

...
В интервю на сцената на The New York Times DealBook
Коментари Харесай

Мъск използва ругатни, за да каже на публиката, че не го е грижа за рекламодателите, избягали от X заради речта на омразата

В изявление на сцената на The New York Times DealBook Summit, Мъск също се извини за поддръжката на антисемитска доктрина на конспирацията в отговор към обява в X, която спомогна за поддържане на всеобщо изселване на рекламодатели.

Коментарите идват единствено два дни, откакто Мъск посети Израел, където посети кибуц, атакуван от бойци на Хамас, и организира диалози с висши водачи.

Мъск беше изправен пред обвинявания от страна на Антиклеветата Лига, видна еврейска организация за цивилен права, и други за толериране на антисемитски послания на платформата от закупуването й предходната година. Съдържанието на X, някогашен Twitter, закупи нараснало внимание след началото на войната сред Израел и Хамас през октомври.

Множество огромни марки, в това число Disney и IBM, стопираха този месец да популяризират в платформата след отчет на демократичната застъпническа група Media Matters съобщи, че техните реклами се появяват дружно с пронацистко наличие и изявления на бели националисти.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР