В Интернет се появиха изображения с висока резолюция на телефона

...
В Интернет се появиха изображения с висока резолюция на телефона
Коментари Харесай

Появиха се рендери на телефона Xiaomi Mi 14 Pro заедно със силиконов защитен калъф

В Интернет се появиха изображения с висока резолюция на телефона Xiaomi Mi 14 Pro, които демонстрират устройството от всички страни, дружно със силиконов предпазен калъф.

В последните вести от света на технологиите задграничният източник ‘TechGoing’ показа извънредни изображения на идния смарт телефон Xiaomi Mi 14 Pro. Тези осведомителни течове ни дадоха обстоен взор върху дизайна и някои от особеностите на това устройство.

Какви особености и механически характерности има Xiaomi Mi 14 Pro?

На пръв взор Xiaomi Mi 14 Pro продължава да употребява квадратния островен дизайн на гърба, който има три камери и една LED-светкавица.

Този път обаче можем да видим и някои забавни промени. В горния десен ъгъл има три контактни точки, които евентуално ще се употребяват за свързване на LED-светкавица или външни фирмени допълнения, като Leica. Това отваря нови благоприятни условия за снимка и видеозаснемане, позволявайки на потребителите да разширят своите креативен хоризонти.

От лявата страна на корпуса няма нищо. Премествайки се в дясната страна се виждат бутоните за мощ на звука и този за включване на устройството. Този път обаче Xiaomi е решил да добави още една мистерия, като сложи две контактни точки в долната част на смарт телефона. За момента тяхното предопределение остава незнайно и може единствено да се допуска какви са техните функционалности.

Защо тази информация по-рано беше отстранена от първоизточника?

Интересно е да се означи, че TechGoing към този момент отстрани тази публикация от уеб страницата си. Въпреки това, с помощта на кеша на страницата, въпреки всичко успяхме да получим достъп до предоставената от тях информация. Това поражда спомагателен интерес и въпроси по отношение на това, за какво публикацията е отстранена. Може би Xiaomi са решили да запазят някои секрети до формалното показване, с цел да изненадат поддръжниците си.

По-рано TechGoing заяви настоящи вести, свързани с модела Pixel 7 Pro, като информацията им се оказа точна. Това ни разрешава да се доверим на техните източници и да се надяваме, че осведомителните течове за Xiaomi Mi 14 Pro също ще бъдат доказани.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР