В интернет се появи клип, на който се вижда как

...
В интернет се появи клип, на който се вижда как
Коментари Харесай

ВИДЕО показа оргия на олигарх и съветник на Порошенко в ски столицата на Европа

В интернет се появи клип, на който се вижда по какъв начин украинският олигарх и консултант на президента Петро Порошенко Юрий Косюк си почива в тресторанта La Mangeoire в ски столицата на Европа – курорта Куршевел. Видеото е оповестено в групата „ Евромайдан “ във Facebook.

На записа се вижда по какъв начин келнерите на фона на химна на Украйна изнасят 50 бутилки от шампанското Dom Pérignon, чиято цена е 1 200 $ всяка. Клипът е съпроводен от коментара „ Покорихме Куршевел, да покорим и Сейшелите “.



От пресслужбата на агрохолдинга „ Мироновский хлебопородукт “, чийто началник е Косюк, потвърдиха, че той е бил на купона по случай рожден ден на собствен другар. При това оттова прецизираха, че съветникът на президента не е уредник на мероприятието, оповестява украинското издание „ Вести “.

 Ще не вмерла: появилось видео кутежа советника Порошенко в Куршевеле

Кюсак е един от четиримата най-богати хора в Украйна. Миналата година положението му бе оценено на 1.1 милиарда $. Предприемачът е притежател на групата компании „ Мироновский хлебопродукт “, която като цяло се занимава с производството на охладено пилешко месо с марката „ Наша ряба “(Нашата кокошчица).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР